POMOC!!!!!

11.12.2008

Ahojte holky, už jsem tady psala že mám skoro čtyřměsíčního chlapečka a už pár dní nechce papat - zhruba od tří týdnů jsme na Nutrilonu. Přes den vůbec nechce jíst, kroutí se u toho, brečí, vytáčí hlavičku jako by to byl jed a né mlíčko, večer po koupání už většinou baští ale taky s kraválem ale sní, no a v noci papá pěkně ale jakmile je den nebude jísta nebude a když jo tak ráno vsedm, pak teda ve dvanáct a pak až večer v šest, to do něj něco dostanu. dříve jedl normálně po třech hodinách a teď kdyby snad nejedl půl dne tak mu to nevadí, nevykazuje žádné známky hladu. Zkoušeli jsme dát místo Nutrilonu Sunar ale je to to samé. Nevím co se stalo a zdali to přejde. Nemocný není, vypadá spokojeně ale jakmile po něm chci aby něco snědl tak je zle, brečí a brečí - nechápu to, večer a v noci baští pěkně (to už je asi vyhládlej). Takhle to dál nejde, jsem z toho už zralá do blázince. PORAĎTE prosím!!!! Má s tím někdo zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Me tohle delal malej u materskyho mlika... 15 dni jen plakal v bolestech... a nakonec sme prisli na to ze ma nesnasenlivost laktozy kterou mas ve vsech mlikach... presli sme na dietni nutrilon Alergy care a byl klid....
porad se s dr. tohle neni normalni.... Rekni ji at vam udela testy na alergii na laktozu. a prinejhorsim zkuste ten Alergy care. to je specialne stepene mleko bez obsahu laktozy. Malej na nem byl mesic a ted uz je na Nutrilonu AR a bolesti jsou fuc...

In reply to by Hanina.Vohánková

Ten Nutrilon jí od tří týdnů - nejdříve jedl obyčejný pak jsme dávali Nutrilon Comfort(kvůli bříšku, trápili nás prdíky) a teď už tak měsíc jí zase ten obyčejný. Myslíš že by mu to až teď mohlo dělat nějak špatně? Zkoušela jsem mu dát místo toho přesnídávku ( tu už jsme zkoušeli a chutnala mu) a ani tu nechtěl, takže že by opravdu neměl hlad??? To se mi nechce věřit.

ráda bych ti poradila,ale bohužel nevím jak :\/: Je to divný,že nechce jíst,přeci musí mít hlad..Zavolej dětskýmu lékaři a porad se s ním a uvidíš co ti řekne.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka