EVULKO

12.12.2008

Ahoj Evulko!! Ty ses nám p ránu nějak rozjela! jak se cítíš?? vše relativně v pořádku?? pořád na tebe musím myslet a držím pěstičky ať malá ještě nějaký ten pátek vydrží v bříšku!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Gasinko. To víš, dlopuho jsem tadfy nebyla a tak mám v hlavě spoustu otázek, které na vás chrlím, snad to neva :00: Jseš hodná, že na nás myslíš, vidíš jak to pomáhá? Už jsme 34tt. doktor už mě ani nechce prohlížet, že prý až to bude tak přijedu. Jsou to machři, co? Hrdlo mám už přes měsíc jen 1cm a jsem otevřená na 2 a malá stále drží a drží. Je to kočička malá. A jak jde maminkovství?

In reply to by Evula

Ne,ne, vůbec to nevadí, jen se ptej! jj, jsou to machři! malá je statečná a ještě určitě vydrží,je to přece chytrá holka a ví, kdy bude připravená! maminkovství jde docela v pohodě, zvládáme to dobře! je to fajn!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

Stráááášně ti závidím, že už máš malou u sebe, ani nevíš jak. Jsem asi na hlavu, ale teď začínám být nervní z toho, aby malá byla zdravá a vpořádku, až vyleze. Už mi z toho fakt hrabe, je to normální? Ještě že je tak rozumná a do tohohle popčasí se jí nechce. Děkuju.

In reply to by Evula

Je to naprosto normální, mě takové myšlenyky ke konci taky napadaly, ale snažila jsem se na to nemyslet! nestresuj se takovýma věcma! malá bude zdravá a krásná! uteče to jako voda a budeš jí mít u sebe! po Vánocích se jí dčkáš, bude to pro vás takový dodatečný dáreček!!Katka a Vivi

In reply to by Pechy

Abych pravdu řekla, to, jak bojuju od 4.měsíce s tvrdnutím břicha a předčasnýma kontrakcema, to se docela uklidnilo. Tvrdne, to jo, ale bolestivě párkrát za den, už ne několikrát do hodiny. A to je prý od 32tt normoš. Ale stááááááááááááááášně mě dloube na stydké kosti, prostě mezi niohama. Jakmile dýl stojím, nemůžu na kříž, takže možná, že to má všechno spojitost. Protože poránu je to vždycky lepší. Teď už se tak nestresuju, v nemocnici okolo toho 25tt to bylo horší. To jsem se fakt bála, a když mě pak v 29tt přijímali, že jsem měla porod rozjetý, nmyslela jsem, že nás čeká znova to samé co s Kubíčkem, ale ustáli jsme to, tak už musí být jen dobře, ne? Holky moje zlatý, co já bych bez vás a vaší podpory dělala.

In reply to by Evula

teď už bude jen dobře. Malá to ustojí a vyleze, až bude hotová, už teď je to tisíckrát lepší než ve 29tt a říkám ti, ta si počká, až bude hotová, aby tě ani sebe nezlobila. Na vánoce tady budeš ještě celá a užiješ si je s Kubíčkem a jestli ne, tak hážu své věštecké schopnosti do koše :s: :s: :s: Bude to dobrý mamino. Doma máš krásnýho zdravýho kluka a budeš tam mít i krásnou malou zdravou holčičku :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky