Kde cítíte pohyby ve 34TT?

12.12.2008

Holky prosím chtěla bch vědět, kde vás vaše miminka koupou nejvíc? Je normální, že jsem ještě nedostala šťouchanec pod žebra? Celou dobu je ta naše princezna otočená hlavičkou. Ve zprávě z UZ mám napsáno poloha podélná hlavičkou, postavení levé - pravé, to se střídá. Pořád sleduju, jak se mi vyvaluje boule okolo pupíku, to bude asi zadeček, ne? Ale lehké šťouchání cítím po stranách, sem tam, a dost dole. Ale co nožky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHoj Evulko, já mám asi od 30 týdne malýho hlavičkou dolů a to dost nízko v pánvi, takže cítím hodně pohybů tam, asi jak mává ručičkama a strašně moc mě tlačí na močák. Kolem pupíku cítím zadeček jak ho tam vystrkuje, někdy nalevo někdy napravo. Do žeber mě taky moc nešťouchá, spíš do boku nožičkama. Jenom když sedím a na ty žebra mi tlačí bříško, tak cítím šťouchanečky nožičkama pod žebra.
Ale nic nepříjemného, spíš si to užívám. Největší sranda je, když vystrčí zadeček na jednu stranu a bříško je pak strašně nakřivo. Někdy ho šimrám a oplácím mu šťouchanečky, aby věděl, že jsme tu.. :///: Měj se krásně pa

mě přijde že kope snad všude,ale poslední dny cítím jak mě kope nahoře u žaludku a strany a cítím takové tlaky místo kopání dole ale někdy se to zase změní ale jestli se otočil to nevím.jen jak mluvíte o bolení tělíčka tak si myslím jak cítím bouli že je to zadeček že hlavičkou by takhle netlačil.A to cítím na stranách.

Tak jo, uklidnili jste mě, DÍKY DÍKY!!! Už jsem se začla bát, kam ty nohy strká, že je necítím. ale je fakt, když jsem bal na poslední UZ, a jezsila mi po břiše a říkala, kde co má, tak je tam fakt divně zkroucená. hlava dole, záda podél na straně, zadek u pupíku a nohy místo nahoru do strany. Ale prý je to OK.

In reply to by Evula

Jo, tak to máme vlastně stejně, boule mám spíš kolem pupku od zadečku nebo kolínek asi. Taky si říkám, co to tam má za polohu, ale prostě má asi záda vlevo a nožky spíš ven, do vnitřností mě vůbec nekope. :D Teda teď už se spíš jen tak boulí, jde hodně poznat, že má daleko méně místa.
Jo a ručičkama mi docela občas masíruje kyčle, hlavně tu pravou. :) Močák naštěstí vynechává.

Ahoj, jsem 37tt, malá je hlavou dolů asi od 28tt, ale nějaké pořádné dloubance do žeber také neznám. :) Jen když si lehnu na pravý bok, tak se jí to nelíbí, protože záda má vlevo, tak mě několikrát nožkama tak jakoby po těch žebrech pošimrala. :D

No my jsme hlavičkou nahoře, takže nahoře cítím jen takové šmátrání a občas rychlý a hrubší pohyb dole - nohy. Ale dneska a včera se jenom rozvaluje. Já pořád čekám ten kopanec do žeber, abych věděla, že je přetočený. Tak uvidíme, ještě na to prý má 2 týdny - tj. do 38tt

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka