holky tak byla

12.12.2008

Ahojky snažilky,

tak ta ovulace byla, přidávám graf
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65449

Akorát bych potřebovala poradit co znamená ta červená a ta žlutá čára????
Děkuji moc, mám takovou radost že proběhla, snad poprvé za celé snaženíčko :-)) :one: :dance: :one: :dance:

Ahojky, tak to je super..... ovulka opravdu proběhla, tak doufám, že teď to bude pokračovat a zanedlouho objevíš // na těhu testíku :qu: ... držím palečky.... :a: :one: :dance: :c: :\x:

In reply to by 1mazlik1

No teď sem budu házet grafík, tak můžeš mrknout... jinak teplota stoupá a fertility už mi dokonce ukázal ovu.... a to v úterý... ale spíš věřím tomu německýmu grafu, ten fertility zazmená ovu hned jak se teplota zvedne nad nějakou hranici, kde wunschkinder bere v potaz i ty předchozí teploty, takže mu spíš věřím.. uvidíme zítra.... :a:

Ahoj tak super :) a tady jste se v plodnych dnech snazilkovali :potlesk: tak a ted jenom vydrzet ty 2tydny jestli se povedlo :mimis: urcite jo a ty budes hlasit // carecky na testu :smich: moc ti to preju :a:

In reply to by 1mazlik1

jj, už kope denně a to je super, včera sem poprve :sick: , nic moc pocit ale pro mimčo vše..jinak ta zelena čára je kdy je největší šance na těhu, červena je kdy dostaneš menses a žluta je kdy na testu uvidiš 2 // :\x: pokud si těhu, věřím že jo..ja poprve na grafu OVU viděla po 13 měsícich po práškach na OVU

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky