Lucinciny 8-mi mesicniny :o)

12.12.2008

Caute tety, :a:
nestihame, nestacime ... a slovo "dnes" uz asi nezvladnem absolutne v realnem case, ale to neva. Ja jen chtela denickovsky poznamenat, ze dnem 11.12. oslavila moje mala Luciferka }:) jiz svoje 8-mi mesicove vyroci od narozeni! :\x: :00: :one: :girl: :k: :h:
A zrovna vcera sme byli za pani mudrcovou v poradne.
Takze aktualni parametry: 7,50kg a 68,5cm.
Ale pozor - tu vahu bych chtela teda poradne rozporovat, ta se mi absolutne nezda byt realna, protoze kdyz vazime doma, tak tam mame 8,20kg - coz je naky az mooooooc veliky rozptyl, ne? :? ://: :?
Navic - kdybyste, tety nase mile, jen vedely - kolik my toho snime????!!!! :hu: :a\|: :\x:
200g masozeleninoveho obedu neni zadna mira, dnes to bylo treba 250 a jakoby se ale vubec nechumelilo!!!! :n: :hu: :a\|: A k tomu bagrujem jeste 200g ovocne odpolednove svacinky :hu: :a\|: a ja osobne mam proste pocit, ze Lucinka je vylozeny maly sutrik, takze vam rikam, ze ta vaha mi zkratka nejak nesedi. :n: :n: :n:
(A navic - kdybyste videly ten prehistoricky vazici stroj, ktera ma nase Dr. v ordinaci, tak byste to zpochybnily mozna taky :? ) Ale to je fuk - nechme to byt. ;)
K nasim novym pokrokum patri valeni sudu od kuchyne pres predsin az po obyvak ... to je teda neco!!! :one: :c: Zkousime taky lezeni, ale spis to vypada jako plavani po koberci na brise - ta nase Luciferka }:) u toho mrska nohama, rukama, otaci hlavou zbesile sem a tam, akorat hold posun do prostoru z toho jaksi nevychazi! :s: :s: :s:
Mezi oblibene cinnosti nasi slecny patri take dukladna inventura kosmetiky na prebalovacim pultu - takze abyste vedely, tak my prebalujem momentalne zasadne v poloze lezmo na brichu, pac na zadech se na kosmetiku da dosahnout opravdu velmi spatne! :n: No jo - zenska! :c: :girl:
A co je jeste tak prima? Hrat s mamkou na schovku pod dekou, vriskat na celou chodbu, kdyz od nas odchazi navsteva, studovat poucne-naucnou literaturu (napr. o mraveneckovi, paleckovi apod.) a spoustu dalsich veci.
No a abychom neopomneli, tak i nake to randicko mame uz za sebou!!!! :one: :girl: + :cc): = :c: Viz: http://www.mojetehotenstvi.cz/nase-nedavne-randes-vouz-s-matyskem-od-re…
Tak to by bylo z naseho nocniho zpravodajstvi asi tak vse, jak rika teta Bestyjka - mejte se fanfarove :k: a za mesic zase natledanou!!! :a:
SHARANE + LUCINKA
PS: zub zatim siroko daleko nenalezen, nikde nic, ani vidu, ani slechu. Snad priste. ;)

Ahoj Šárinko a Lucinko :a: Gratulujem k Lucinčiným 8mi měsíčninám. Je krásná a šikovná :w: S tou váhou si nedělej hlavu. Lucinka vypadá móóóć dobře a podle toho, kolik toho spapá, tak určitě podvýživou netrpí :n: A ta Dr. má asi fakt nějakou divnou váhu, co jí váží o kilo míň, ne? :!k: Já jsem sem úplně zapomněla napsat Mikyho 8 měsíců :00: :00: Musím to taky napravit :w:

Ahohky teda ty ses na těhulkách změnila v nočního ptáka jak to tak sleduju;)
Snažila jsem se ti poslat mejlík, ale všechny se mi vracejí :(
No rostete jako z vody a ty pokroky půjdou rychle dopředu to vidím doma podle toho našeho čertíka :s:
My byli na kontrole v pondělí a naše aktuální míry jsou 8,14kg a 74cm.
A co se týká dovedností?? Před měsícem uměl daneček plazení vpřed a měli jsme doma ještě relativní pohodičku a dnes??? Daneček sedí, lozí po čtyřech jako střela a navíc už se umí i postavit, přišel na to v postýlce a teď to zkouší všude!!! :spid: Absolutně nestíhám ho pořád nahánět a chytat a už jsme s manželem uvažovali že z našeho obydlí uděláme holobyt aby neměl možnost nic brát nebo se o něco praštit :one: jenže to už by ho nebavilo utíkat :///:
No a zub máme zatím jeden :qu:
Užívej si klidu a pohody dokud můžeš, protože jakmile Lucinka zjistí jak na to, máte po klidu :s:
Tak se mějte krásně :a: :a: :a:

Ahojík!!! Utíká to neskutečně, že? Lucinka roste jako z vody a papá nádherně!!! Vždyť živi jsme z jídla :-) Toho se u nás držíme všichni. Jen chudák taťka je v práci v jednom kuse, abychom měli vůbec co papinkat :-) Ta váha se mi zdá prapodivná, při těch dávkách, co malá zbaští. Ale co, hlavně že na maličké vidíš jak roste, a že je zdravá a veselá. Zoubky dorostou a styl " plavmo " se brzy ve styl "lezmo" změní. A pak už budeš jen běhat, maminko :-) Tak Lucinku pěkně pozdravuj, pohlaď... měj se moc krásně a krásné vánoce přejeme !!!!!!!!!!!!!!!!!

nazdrar ženská, ty jsi teda straá :P už osm měsíců.
teda ale zírám, co všechno stíhám :00: to já absolutně nemám šanci. moje máma je děsně rychlá, takže než se pro něco natáhnu, abych zjistil k čemu všemu se to dá ještě použít - protože těch krámů máme doma strašně moc, třeba tý "kosmetiky" na přebalováku, kterou tak zbožňuješ, já jí provrtátám (teda snažim se) taky, abych zjistil, co je tam zbytečný a co se dá použít třeba i na něco jinýho....jenže máma je chlejší a bere mi to. dneska jsem is chtěl oblíknout bodýčko, no ale nenechala mě, že bych prý dřív umrzl....no co, chtěl jsem udělat objev, jestli neni lepší oblíkat si ho mokrý a protože ještě neumim chodit ani pustit vodu v umyvadle, tak jsem to musel zaslintat...
jinak odborná litereatura je dobrá, celkem žeru tu lékařskou o mravenečkovi, co se chuděra celej polámal.
jo a z toho zubu si nic nedělej, já už mám jeden...no spíš tak osminu, ale jako nic z toho nekouká....a co vůbec nechápu: mě roste zub, ale máma si bude kupovat hadry :n:

In reply to by Tesa

ahoooooj tondas, :a:
sem byla prave glgat mliko - mamka sedela jeste u kompu, tak sem si ji na chvili odtahla a bylo to vypity raz dva - a fertig. :hu: :a\|: ( reknu ti: na ten tvuj caj se vyprdni, mliko je mliko, no ne??? )
tak reknu ti, ze to chce na tom prebalovaku proste akorat troska cviku - ja sem taky nejdriv nestihala a mati mi vsecko stihla sebrat - nez sem se k tomu dostala, ale ja sem na tom zapracovala a ted je to presne naopak!!! :s: mamina nestaci mne a to mas videt jak kuli oci, kdyz si patlam Bepanthen do pusy!!! :s: :hu:
a co rikas na to vecny prevlikani? neprehanej to ty nase matky??? :00: :00: :00: mne se nekdy zda, ze jsou moc outlocitny - ze prece takovej rukav od bananu nemuze absolutne nicemu vadit, no ne? :n: :c: :s:
no literatura je fakt suprova, to jo, ja ted mam rozectenou tu o te masince, ktera je takova furt vysmata - na obale je cosi o tom, ze je pry vesela nebo co. :s: ;)
ty jo, tondas a neudelame s tim zubem obchod? mne by se ti na ty moje prikrmy z masa uz tak docela hodil!! :hu: :a\|: puuuuuuuuuuuuuuuujc mi ho, sim sim!!!!!
cekam na zasilku, dikes. :one:
brou noc a hubana na buclatou skranku ti posila:
LUCIE - Luciferka :( :h:

LUCINKA

In reply to by sharane

ale jo, když o ten zub tolik stojíš....já ho asi v životě neupotřebim. na ty moje mrkve a brambory a brokolici je mi zub k ničemu. akorát jse s tim práce. máma hned začala takovyk králíkem co má natáhlý na prstech mi vrtat v puse a ten zub drbat a hned zase musim vo trochu dýl čekat na žvanec...no a dneska jsem si o něj prstama nějak zavadil, až jsem se lekl, tkže ho nepotřebuju a s radostí přepošlu.
nojo, s tim převlíkánim to fakt přeháněj....ani to nemám kde zamazat a už na mě rve něco jinýho. nebo když chodíme ven, vesměs jsem v kočáru zabalenej ve fusaku, takže je stejně šuma fuk, co mám na sobě...ale to ona ne, to mi musí sundat pohodlnzý dupačky a nasoukat mě do gatí s gumičkou...teď jsme byli u ní v práci. našňořila mě jak na svatbu a když jsme tam došli, tak mě stejně celýho svlíkla, až do punčocháčů a bodýčka, že tam je horko....pořád řikám, že i když je fajn, tak v různých směrech je divná.

In reply to by Tesa

dik za toho zuba tondo - ses kamos!!!!!!!!!!!! :one: :cc): :c:
vis, mne by se na ty moje ministeaky z masa mozna malinko hodil, ale mam v puse fakt zatim totalne vymydleno, tak dik, jestli se muzem takhle domluvit! :one:
hele, ja to rikam furt - vsecky matky jsou tak trosku sible ... tak treba ta moje me prevlika rano (z pyzama do dupacek), po obede (z dupacek do puncochacu), po svacine (z puncochacu do jinych dupacek) a jeste pak vecer zase do pyzama ... no je to normos????????? :00: :00: :00:
a jak rikas - aj kdyz jsme pokydani od jidla, tak to prece venku nemuze nicemu v tom fusaku vadit ..... no nemaj ty zensky opravdu rozum - to je des bes!!! :n: :00: skoda mluvit.
heled, pokecala bych, ale budu muset jit chrnet - rano mame jit jeste k jedne dr., tak at to nezaspime - to by bylo toco.
toniku, mej se paradne a zase se ozvi, s tebou je aspon rozumna rec!!!! :one: :cc): :h:
hubana na to posila:
tvoje kamoska LUCKA :girl: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky