ach jo,

11.12.2008

ahojky, tak si jdu zase po dlouhé době stěžovat...a hádejte na koho... :pig: :spid: ...na tchyňu...
Dneska jsem si našla krásnej přivýdělek - jen na 4 hodiny a 3x v týdnu, ale kámen úrazu????Tchýně mi řekla, že mi malýho nebude hlídat, že to nezvládne a ve finále mi řekla, že bych to nezvládala ani já - práci a dvě děti... :jawdrop: , já se divim, že mě rovnou neudá na sociálce, že neumim nic jinýho než se starat o děti a podle ní ještě špatně :? :n: :r: . Takže nic nemám (naštěstí si finančně nestěžujeme,ale každá kačka dobrá a kor s 2 dětma)...no nic, zase jsem bouchla a seru na ní....a ve středu jedu na sraz do Prahy a měla hlídat Káju....hovno, zavolala jsem svojí babičce a ta strašně ráda přijede :h:

Ahojík Kettynko, to je divný...ti naši tchánovci naopak po Danečkovi šílí, chtěli by ho mít furt u sebe, až mi to chvilkami vadí. Ještěže mám babičku, tchýně neví o co přichází. Teď mě něco napadlo, někde jsem četla z jakých slov vzniklo označení tchýně: ze TCHoře a sviNĚ :s: :s: :s:

No tak to je k nasrání :( , asi bych jí ted dělala naschvály, aby pocítila, že přestřelila :spid: :spid: :spid: . Já jsem na takovýhle věci hrozná mrcha, umim to dát lidem sežrat.

to je teda svině :pig: :pig: :pig: :pig: :pig: , místo aby byla ráda, že sis něco našla :w: :one: , tak ona toto... :spid: :spid: :spid: :spid: Tak tě aspoň já dodatečně chválím za tvou aktivitu :c: :qu: No a co to bylo za práci :?

In reply to by Marcelka83.

no Macku, neudělám nic, nasraná jsem teda fest, ale co.... naštěstí mi na tom nezáleželo tak moc, ale myslela jsem, že bych prostě za to něco nakupovala dětem a....sama víš jaký to je, když můžeš dětem koupit co jim na očích vidíš :c: :h: . Jinak jsem mohla tady u nás pomáhat známé...ale s čím... :dance: to je tajné ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JÉ tak to promiň, Mrcelko moje nejdražší :k: :!k: ... byla to možnost něco v kanceláři....nic namáhavýho :one:

In reply to by kettynka

máme se fajn Keťásku, Tomík :h: :h: má sice druhý den nějaké horečky :( :r: , vždycky to srazíme, ani nekucká, nemá rýmu, venku jsme s ním nebyla ani nepamatuju, tak to přikláním k zubům, má totiž i divné kakání, a už by se nám měly klubat další si myslím :? Zítra má Niki besídku ve školce, tak jsme chtěli jít všichni ale ten můj zůstane s Tomíkem doma, aby to nebylo horší, a půjdu se kouknout sama....a co vy nového? :k:

In reply to by kettynka

:///: :///: jj tchynica to všechno sere :w: :w: :c: :!k:
Tomík má jen dva zuby dole, a ty mu vyrostly přesně na půl ročku, takže čučím, proč se netlačí další :? no a fotit budu to si piš ;) hele Keťásku, že ty mi dáš icq, někdy bych chtěla písnout :k: :dance:

moje tchyně přijede jednou za 2 měsíce, Zuze přiveze nějaké ovoce a za dvě hodiny už zase odjíždí. Nevozila ani jednou a o nějakém hlídání nemůže být ani řeč. Nehlkídala ještě ani půl hodiny a to je Zuzance už 16 měsíců. Takže si z toho nic nedělej Pa Veronika

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky