Koupil Vám partner nějakou pozornost za narození miminka?

11.12.2008

:cc): :cc): Ahojky.Koupil Vám něco partner nebo manžel za porod nebo to bral jako samozřejmost. :/;x: :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak mě přinesl do porodnice kytičku a ještě nechal udělat speciální bez pylu. No ale já jí ani neviděla,protože mu jí hned sestry zabavili že tam kytky nesmí být. škoda no,jinak chtěl koupit zlato,ale zatrhla jsem mu to a penízky šly raději na Verunku. :a:

Ahoj,
mi měli dostat pěknou kytičku ale manželovi jsem řekla že raději ne jelikož byli zakázaný a k sestrám nebo do jídelny se mi ji dávat nechtělo. Ani jsem nedoufala že mi něco dá ale hned první návštěvu mi přinesl zlaté naušnice a doma jsem měl perfektního manžela který mě se vším pomáhá a to je novopečený tatínek a jsem na něho hrozně pyšná jakou v něm oporu :qu:

tak já jsem dostala od manžílka nádhernou orchidej v květináči a k tomu krásné stříbrné naušnice :tanec:

Ahojky!! :D
Tak já dostala u dcery mobilní telefon,
véčko v té době novinka!! :ooo: :ooo: :ooo:
A teď hodinky! :ww:
Pa pa!! :a:

no já zatím nerodila, ale myslím že není potřeba něco dávat, spíše být oporou a poskytnout své polovičce co nejvíce klidu, pomoci atd. Šperky mne taky moc neberou,ale kytička by potešila :)

ty jo holky mě ani nenapadlo, že by mi za to měl něco dát...no tak to jsem zvědavá, jestli ho něco napadne, ale spíš asi ne

:§) vy se mate,toh myho to ani nenapadlo .takze jsem nic nedostala :§)

ale vynahradil mi to muj gynekolog ,dovolil memu manzelovy asistovat u cisarskeho rezu a navic mu dovolil i filmovat a ani nevim kolikrat ho vzal po tajnu za miminkem ,aby ho videl z blizka a dokonce ho po porodu nechal spat ve sve ordinaci na koze co ma v te nemocnici a prvni den co jsem prijela do nemocnice,tak ho vzal spat k sobe domu ,protoze v nemocnici na noc zustat nemohl(jenom zensky)a bydlime na ostrove a v tu hodinu uz zadna lod nejela.
takze darky jsem mela od meho doktora

za prvního syna jsem dostala zlaté naušnice a krásnou kytičku.
Teď jsem dostala velkou kytici a mám slíbené něco ........ nevím co, ale manžel zatím nestíhal nikam dojít (jezdí ven kamiónem) tak uvidíme, třeba to spojí s vánoci. :a:

Ahoj, já ani nic nečekám. Přítelovi to snad ani nedojde, má tolik práce, že nějak ani nevnímá, že za chvíli rodím. Navíc opravujeme byt, takže to spolkne veškeřé finance - nedostanu nic ani na narozeniny ani na Vánoce...ale domluvili jsme se tak. Takže nevím jestli mi něco dá, ale jak říkám, tak s tím ani nepočítám, i když bych byla samozřejmě ráda. Navíc šperky nenosím, takže je to zbytečná investice a miminko jsme chtěli oba...já víc. Takže tohle je náš dáreček..pro oba.

Já dostala zlaté náušnice. Sama jsem si je sice vybrala na internetu, ale překvapil mě tím, že když jsem přišla z porodnice (právě dnes :) )tak na mě krásný sametový pytlíček s náušnicemi čekal v postýlce. Moc mě to dojalo. A to jsem si o něm myslela, že není romantik: jsme manželé 16 let!

SilvieS

Porod mě teprve čeká, předběžně jsme se o tom bavili a určitě něco dostanu. Pravděpodobně to bude prstýnek, který bude zároveň zásnubní, ale uvidíme, jestli nevymyslí něco originálního a neotřelého.

ja dostala prstynek a zadost o ruku... nic si z toho nedelej treba to prijde pozdeji a tech emoci na nej bylo moc tak zapomel

Na to je můj partner moc natvrdlý, řetízek, rodinný klenot mi dala jeho maminka. Můj drahý zapomíná i na narozeniny a vánoce

In reply to by Theodwyn

jen tak mimo...vím že to tu nepatří a nechci narušovat diskuzní forum..ale...domlouvaly jsme se s aniskem ...teda já jsem jí psala, ona zatím neodpověděla..nemají zatím net v novém bytě...že bysme rande daly asi až po novém roce...mě se toho strašně nakupilo, př. týden se vrací po půlroce ségra ze zahraničí...takže toho mám nad hlavu...NEVA???

No porod nás teprve čeká,ale je pravda,že kdybych se neozvala tak nic by nebylo.Mám slíben prsten z bílého zlata.Nechám se překvapit. Jen,abych se nezklamala.

ahojky, já dostala zatý řetízek s tepaným srdíčkem. Ale nedostala bych nejspíš nic, kdyby se do manžela nepustila moje máma se ségrou... Nedokázal mě totiž ani požádat o ruku...

AHOJKY! JAKO SAMOZREJMOST TO NEBRAL, VIDEL ME JAK TRPIM :00: DAL MI ZA "ODMENU" PRSTEN S DIAMANTEM. PRINESL MI HO DRUHY DEN DO PORODNICE :one: :dance: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky