Reklamace neuznána!

11.12.2008

Ahojte holčiny, tak jak jsem tady včera psala o těch fotkách z Fotostaru, tak mi reklamaci neuznali...teda ten pán říkal, že to nemá cenu to tam posílat, ale že je pravda, že hodně lidí má takto zmrvené fotky bo pořádně nevědí co a jak. Říkal mi, že novější foťáky fotí ve velikosti 4:3 a že je třeba, když se to stáhne do počítače si to třeba v Zoneru zmenšit na velikost 2:3, protože na tuhle velikost oni tisknou a pak až vkádat rámečky atd :r: No tak to byla moje chyba :r: Mrzí mě to moc, ale příště už to snad bude OK....teď jen musím přijít na to jak se to v tom Zoneru zmenšuje :s: Ale jinak všem moc děkuji za rady a odpovědi....jste zlatíčka :h:

Ahoj Petruško, to je mi moc líto :\/: Dala sis s fotečkami takovou práci...A co to stálo, asi hodně - přes 400 fotek...

tak to mě je líto, že to neuznali!! Mě dneska přišly a dobrý, sice jsou tmavší ne tak krásný barvy jak v PC, ale dá se na to koukat. Ale ty vánoční mám taky ořízlý, takže tam mám jen jeden řádek, takže se zkusím jít zeptat někam osobně do fotoateliéru jestli to vůbec půjde vyvolat s tím textem. Sem chtěla poslat přáníčka a prd :(

In reply to by gabula

No tak aspon, že tak...mrzí mě , že ty pránička nejsou podle Tvých představ a to Ti tam chybí někde dole text? Je lepší písmo dávat dál od okraje :w:

Peti, tak to je mi moc líto...to by tam mohli někam napsat....na ten zoner se mrknu, třeba něco vykoumáme, ale teď nemám moc času, mám tu nějakou práci....ale zkus se mrknout do zoneru, je tam takové to tlačítko na ořezy a když na něj klikneš, tak se ti na liště objeví varianty: Pevný rozměr - a to se dá rozbalit a tam si můžeš označit pevný poměr (3:2. 4:3) je to ono?

In reply to by Tesa

Ahojky Tesinko, jsi hodná....jj to bude asi ono....já dneska ještě neměla čas do něj mrknout, ale za chvilu jdu na to a příští fotečky už snad budou dobrý :one: Ale stejně příště ještě vyberu z těchto co jsem nechávala dělat ty nej a znova je upravím a nechám vyvolat....hlavně ty po porodu....ty mě mrzí nejvíc :r:

In reply to by PETRUSE333

a ty akce tam mají každou chvilku....tak mě napadá, že jsem asi měla z pr... kliku, protože mi ty fotky, kde jsem dělala výřezy vyšly dobře :s: protože poměry jsem rozhodně nesledovala

In reply to by Tesa

Tak to je super :dance: A ty teda tu velikost nezmešuješ? Dáváš jim to tak jak to stáhneš z foťáku? No já z tohoto nechávala vyvolávat poprvé.....je nový a před tím jsme měli taky Canon, ale starší tip a to bylo v poho, ale je pravda, že jsem žádné rámečky nedělala :n:

In reply to by PETRUSE333

hele, my máme i stejnej foták ne? Canon power (:s: jsem napsala poser :s: ) shot S2 ISrozhodně nic neměnim. stáhnu do PC, upravim v zoneru - vesměs upravim expozici, udělám černobílý fotky, sem tam i ten výřez, ale po zkušenosti ho dělám aby zůstaly zachovaný proporce, toť vše

In reply to by Tesa

Jj máme vlastně stejný foťák.....no tak to jsem teda jelen a on mi říkal, že to pak mám zmenšit, jako velikost. No, ale ty nedáváš ty rámečky že? No ale stejně, když třeba fotíš hodně zblízka, tak máš ne té vyvolané fotce přesně to co jsi jim posílala?

In reply to by kettynka

No jo, ale ona to nechává vyvolávat v tom jejich programu a mě dodnes prostě nejde nainstalovat a tam jdou prý i fotky upravovat ;) Já nevím, ale třeba máte ve foťáku už nastavenou tu velikost 2:3....nebo když se s tím nic nedělá a pošle, tak jestli to zmenší oni? Já nevím :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky