HORKÁ VANA

10.12.2008

Zdravím všechny snažilky. :a: Chtěla jsem se Vás zeptat. Jak je to s plánovaním mimíska a teplou vanou. Myslím,že se všechny moc rádi naložíme do teplé nebo horké vany. Myslíte si,že to má taky nějáký vliv? Jsem se teď právě dozvěděla,že když by se to chytlo a vy se naložily do horké vany,že to může vyplavat,tak jsem zůstala stát jak tvrdý yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ://: ://: :00: :00: ,protože já se koupu hrozně ráda a pořád. :\x: Přeji všem moc krásny večer :qu:

s tou horku vanou nevim nevim a cetla jsem uz tom par veci a jednou pisou to a pak zase ono,takze tezko rict..Nedavno jsem byla tehu a o male prisla v 5tt a zazila des a hruzu,ale o tom psat nechci.Vzpominam,ze v te dobe mi byla porad strasna zima a rikala jsem si,ze malickemu neublizim,ze kolikrat jsem cetla,ze pokud se to chytlo,tak se to bude drzet jako kliste a tu horkou vanu jsem si dala,abych se zahrala a pak po case prisla ta hruza,ale tezko rict zda i toto mohlo mit vliv,ale jsem magor a vycitam si to hodne moc do dneska,ale fakt nevim.. :00:

Ahojky, na tohle téma jsem někde narazila,když jsem něco hledala a jeden dr na to odpovídal to...že to určitě není žádná antikoncepce(víno+horká kopupel),že je to mýtus.
No kdo ví,třeba pokud má nějaká dívčina slabou dělohu nebo tak něco,může to mít vliv,nevím.
Já se tím,ale neřídím,myslím si,že už tak pro to dělám dost,aby se zadařilo,ale horkou vanu si neupřu,pokud se to má povést povede se to :)
Když kdejaká alkoholička nebo fetačka do sebe cpou všlijaký svinstvo a vydrží jim to,tak proč bych si měla upírat tuhle nevinnou radovánku a tím pádem se ještě více kontrolovat a myslet na to? :) Tak to beru já osobně :)
Hezký den všem pa :a:

In reply to by Lidussinka

Ahoj Lidussinko.No já si myslím,že je to kravina,a že se to jen říká,ale ta známá mi řekla,že to blbost není,a že na tom něco je. A v tom máš naprostou pravdu,když takový feťák může otěhotnět tak proč bychom nemohli mi. Stejnak je to divny,my tady děláme vše pro miminka,aby se nám to už povedlo,a feťák příjde do jinýho ztavu taky. Hrozně mě štve,že je to ve všem tak nespravedlivý.Tak se drž,a moc děkuji za příspěvek. Doufám,že nám za nedlouho budeš hlásit // :one: :c: :cc): :qu:

In reply to by janca23

ahojky Jani,je to nespravedlivý to je,ale pokud je nějaká ta fetačka zdravá po gynekologický stránce,jako si myslím já,že jsem a problém bude nejspíš v psychice,tak se nedivím,že jí to vyjde,protože jakou psychiku může mít taková holka po tom co si dá drogu?Určitě aspon na chvíli v pohodě a navíc nemyslí na to jako počít,ale jak drogu zase rychle sehnat(ne jako my furt myslíme na mimi) a asi proto se jí to podaří.Nevím,tak si to myslím.
Jinak už mám před sebou dva dny do ms a cítím,že přijde,ale jsem v pohodě,nenechám si tím kazit svátky ;) Samoržřejmě se pak ozvu až přijde a malinko si postěžuju :s:

ahojjjjjjjj :) Jančo,no říká se ,že když nechceš mimi ,tak se máš naložit do vany a dát jsi flašku červeného vína,ale co je na tom pravdy to nevim.Taky by mě to zajímalo,protože já vanu miluju,každý den v ní relaxuju po práci ,aspoň hodinku........ :) :///: :a: :a:

In reply to by mikro

Ahoj Mikruško. Ach jo já se totiž pořád koupu sprchování úplně nenáším. Tak nic asi se začnu sprchovat :c: Zkusím někde něco o tom splašit a pak to jsem dám.Viď není na to ,se naložit do vany vypustit všechny starosti a jen tak relaxovat. Dokonce i můj přítel se to ode mně naučil :c: :one: :one: :one: tan se pořád jen sprchoval,a teď jedině vana :s: Děkuji moc za radu :a:

Zrovna nedávno jsem se tu ptala na lubrikační gely a nekdo mi tu radil,že i koupele,či ruzná mýdla taky vadí. :O :? :O I já se ráda naložím. ;)

In reply to by Evik

Ahojky Eviku. Jojo si vzpomínám,zrovna jsem ti psala a mě se to nějak prostě u tebe sekalo. No Mýdla taky? no to asi už nebudem moct dělat nic :s: kdyby jsme třeba věděli,že se to zrovna povedlo,že? takhle to čekání je moc dlouhý :00: Taky moc děkuji za radu :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka