ahojky ženy mé....

11.12.2008

proč to děcko mé s evždy probouzí za řevu...? já to nechápu :? nestačí, že k níí vstávám od půlnoci co půl hoďky-zuby, ale ještě, aby se probudila s dobrou náladou, povídala si a hrála si, tak řve jak tur....a já mám po náladě, se probouzím úplně v šoku :§) ...tak mě potěště a sdělte mi, že to máte některá taky tak...ikdyž to nepředpokládám ://: ....dočkám s eněkdy toho, že se probudí a bude si povídat a hrát si, a to mě probudí?a nebo se bude pořád proobouzet s řevem :P ...díky za tipy, rady a porady mé rádkyně ;) :!k: :s: :a:

Ahoj Dupko, neboj, nejsi v tom sama :k: Taky to nechápu - najedenej, přebalenej a napapanej - a když se probudí, tak stejně řve, jako by byl to nejzanedbanější miminko na světě :n: :c: :k:

moje dítě se bez řevu probouzí ráno, hraje si, povídá, ale musí začít řvát, jinak bych spala až do oběda :s:

Ahojík Dupko, krásná fotečka ;)Daneček mi taky řve, hlavně když spí přes den a vzbudí se. Chce pochovat a pokud možno neodkladně hned :§)

Já bych se taky probouzela do toho hnusného světa s řevem, kdybych mohla :s: ale bohužel ve třiceti to jaksi nemůžu, to by mě zavřeli do cvokhauzu :///: Neboj, to přejdeeee... minimálně do třiceti :)

Ahoj Dupko,asi ti neporadím.My často s řevem usínáme-spaní je nuda,ale probouzíme se roztlemení a s vejskáním(bohužel i v noci :00: ).Ale neboj,určitě to přejde,je to jen takový období(tedá já jsem chytrá viď? :s: )

ahoj dupko, mne se kaja s revem probouzi ve dne. v noci spi a rano je jak slunicko. ale ve dne je to taky ocistec :§)

přes den a v noci se mi taky adámek budí s brekem, ale ráno jen někdy :-) většinou na mě volá z postýlky "heeeeeeeeeeej" :s:

In reply to by Martii

to jsme taky zkoušela a nepomáhá to...je hrozně citlivá a náladová :( ,doufám, že časem "dospěje" k lepšímu a bude fajná :///: ..jinak s esměje, kdy to člověk nejméně čeká a prkotinkám, když se dělají blbinky, to by se měla smát a ona nee, je to mrška mazaná :a:

ivka2222

:s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: mateřství je parádní :s: :s: :s: :s: :s: :s:

In reply to by ivka2222

i Ty kuš rozkošný čertíku :c: a vzkaž ammince, že jsi nádherný v čertím ohozu :one: :h: a taky té mamce vzkaž,že je pěkně škodolibá :P ................... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky