malo kope :-(

11.12.2008

Cauky,mala uz me treti den skoro nekopla. Vzdycky kopala jak o zivot ze me to i bolelo a tet posledni tri dny se tam jen tak nenapadne vrti a prevaluje. Jako citim ji tojo ale malo a uz stoho chytam peknyho nerva a depku! Myslite ze to muze byt i tim ze se ji zmensuje prostor? proc najednou z kopancu jsou a je mirne vrneni jak cervicek? :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tek náš malej se taky jen tak převaluje, žádný velký kopance jsem do dnes tedy opravdu nepocítila. Takže být tebou bych se nijak neznepokojovala. :s:

ahoj,
nas malej se celou dobu jen prevaluje a protahuje, poradne bolestive kopance zatim neprovozuje.
Ale pokud si nejsi jista, tak si zajdi k doktorovi. zase je to pred tim vikendem, o vikendu se nikam nedostanes, takze bud zitra a nebo az v pondeli.
Nikdy jsem tady necetla, ze by nekdo ztratil pohyby a byly by velke komplikace, tak treba mimi jen spi.
Ale pro svuj klid muzes udelat vsechno, ne? :cc):
Drzim palecky, at se ti dneska v noci rozkope tak, jak jsi zvykla. :a:

In reply to by roselini

uz je to ok. Mala se zacina cim dal vic vrtet. Sem tam kopne ale bublinky na brisku mam co chvila :) myslim zeje ok,nebudui zbytecne plasit! Vim oni a toje hlavni-dneska uz mela 2x skytavku :)

tak takhle ja to mam cely tehu. vubec nevim, co jsou klasicky kopance, jenom citim prevalovani a sem tam se mi vybouli bricho. ten muj malej je celkove linej, v noci me nebudil nikdy.

ahojky tak to jsme teda na stejno......mala uz tri dny nekopala,to bylo jenom takove slabe vrteni az sem se bala ze se s malou neco stalo :girl: dnes me po trech dnech zacala kopat nejsou to sice obrovske kopance ale i tak dava o sobe vedet.....ze je v poradku :||): jo a neboj je to tim ze uz mimiskove maji malo mista na hrani :dance: takze se nestresuj a uzij si tehu :\x: :\x:

Přesně,taky nemám skoro žádný pohyby.Jen 2x za den.Dr. říkal,že je tam míň místa,ale ať si to hlídám.Když poslouchal srdíčko,bylo vše ok.Na kontrolu jdu ve st,tak jsem zvědavá.

Ahoj tak ja jsem v 29 tt a dneska jsem byla u dr. v poradne a preste to co pises jsem mu rikala uz dva dny je to jen takove potukavani a sem tam otoceni... a to taky Radulanek umel delat pekny bugr. A pry je to tim ze uz nema taky tolik mista. Takze bud v klidku....ja taky plasim kdyz se takhle odmlci ale fakt je to asi normalni. Taky uz je to kus chlapaka vazi 1,4kg :-)

In reply to by Kirsche

tak já mám pohyby furt jako blázen jsem už dneska tady psala a někdy mě kope fakt hrozně nízko v pipce že někdy říkám že to snad není možné že asi vyleze poštěváčkem :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka