Ahojky

11.12.2008

Ahoj holky, tak jsem to dneska nevydržela a koupila si testík. Samozřejmě na něm byla / páč 1. mám ten červenej hnus dostat až za týden a za 2. páč jsem blbka :s: No ale když mi je tak ukrutně blbě tak už jsem to prostě zkusila. Nevim jestli mi je teď líp ://: ale co řikám si nic ještě není ztraceno... Miláček je dneska natěšenej na tulení a já to mám za týden dostat. takže je stejně už po ovu. Tak si dáme vínko a uděláme hezkej večer. Snad ta depka přejde... alespoň do tý doby než to dostanu.. :-g(

Nikdy neni nic ztraceno a sama se tim kolikrat uklidnuju :00: :00: a treba vam to jeste vyjde.. Mozna je na test jeste prilis brzy..Ja ho vzdy delala den po vynechani MS a to byl vzdy hoodne slaboucky a pak teprve silil..Tfuj,tfuj,drzim pesti ;)

to ja moc dobre znam,taky si delavam testiky kdyz je me nejak divne od zaludku nebo se citim nejak divne psychicky :s: jsme blaznivky :00:

In reply to by ajsha

No ja jsem taky takovy testikovy maniak :smich: jsem zvedava kdy zacnu pristi mesic :no: ale me to pomaha ja nevim citim se pak lip :) jen kdyby na nem byly co nejdriv // carecky :) ale kdyz nebudou tak se svet nezbori mame cas :) papa :a:

In reply to by luciferka

no já si právě testy nedělala nikdy a pak jsem čuměla jak puk že jsem těhule. dneska je z toho šestiletá držtička :girl: ale teď mě chytil záchvat že bych jako ještě chtěla stihnout jedno :e): :\x: a jsem jak pako :qu:

Holka bláznivá, že se tak stresuješ. Ber sexíček jako SUPER zábavu s milovaným člověkem a ne čistě jako prostředek k otěhotnění. To se uzoufáš. Až bude ta správná doba, přijde to, uvidíš. A žádné testy před termínem, já si ani nepočítala dny a kdy to mám dostat, jen když jsme někam chtěli jet. :a:

In reply to by Lištička

Ale to jo. sexík mě s miláčkem baví. Vůbec nevim co mě to popadlo. To jak se mi plaší před ms ty hormony tak mě to rozhodilo :( vůbec nevim co mě to popadlo si koupit testík :s: nečekala jsem že by tam byly dvě. ale na večer se těším. Dcera je u babičky tak budeme mít čas jen pro sebe :\r/

No jasně, dyt je týden ještě dlouhý a to se muže změnit ale si plašanda že si děláš tak brzo testík budeš akorát vynervovaná a nebo zklamaná, že tam uvidíš jen jednu čárku je lepší fakt počkat do ms a pak teprve testík uvidíš časem sama že jsem měla pravdu :s: :s: :s: držím paleček a hezký den s miláčkem :one: :c: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,tak tě tu vítám,at se ti tu líbí :a: Přeji nám to všem,ale Vánoce se blíží a u mě to pořád nevypadá tak,alespon některý z nás a ty at jsi mezi nimi :one:

Ahojky netrpělivko :s: Já mám dva dny do ms a ještě jsem si test nekoupila a ani nekoupím cítím,že přijde :( Tobě přeju pevnější nervíky,udělejte si hezký večer odreaguj se a vyčkej ten týden ještě ;) Třeba budeš příjemně překvapená,přeju ti to :one:

In reply to by Lidussinka

mrzi me,ze tu potvoru zase citis,ale chtela jsem ti jen napsat,aby jsi prilis nedala na to co citis,alias v tom smyslu,ze uz citis,ze zase prijde..Mela jsem to kdysi uplne stejne a vedela na stopro,ze uz prijde,ale neprisla i pres ty me silene stavy jako pred kazdou MS,takze nadeje porad je a preju ti to straaaaaaaasne moc!! ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky