kojení a bylinky

11.12.2008

Ahoj! Nevíte někdo, jestli jsou při kojení zakázány nějaké bylinkové čaje??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, mam taky dotaz ohledne vyzivy pri kojeni. Je pravda, ze se nesmi ani solit a vubec korenit? Co si teda takhle varite?

In reply to by lenkasimca

No,u mně se při kojení opravdu všechno ukázalo.Když jsem si dala něco okořeněného,tak se malý osypal. Když něco trošku nadýmavého,tak jsme měli proplakané celé noci. Takže jsem si dávala na všechno pozor,raději,ať je větší klídek. A co vařit? Nejlíp takové jídla,jako bys vařila už ročnímu,takže soli spíš méně než více,koření raději žádné,na prdíky si můžeš dát trošku odvaru z kmínu,třeba do brambor,ať to mimi dobře odchází, nic moc tučného,ať nemá průjem. :a:

In reply to by lenkasimca

Jo a ještě jedna věc.Stejně to zjistíš až ty,co mimču vadí za jídlo.Jak jsem byla na šestinedělí,tak nám tam stejně podávali čočkovou polívku,další den fazole atd.,pak se diví,že byl na oddělení křik,jako by tam ty mimča kropili ledovou vodou! :s: :a:

In reply to by lenkasimca

Ale to určitě ne,ale zkrátka masíčko spíš dušené,vařené, musíš si dávat pozor na takové zelí,hrách,čočku,hlavně na koření. Já jsem třeba jedla skoro všechno kromě toho nadýmavého,ale zkrátka jinak upravené,minimum koření atd. Na to je stejně dobré si zvyknout,jakmile budeš mít větší dítě,tak mu taky nemůžeš udělat ostrý guláš nebo takový hrách na husto,z kterého bude mít ještě tři dny průjmy!!! :hu: Jo a co se týče hubnutí,tak ti povím,že při kojení to frčí dolů jako hrom,já jsem byla do měsíce na stejné váze,jako před otěhotněním!!! :a:

Ahojky!!!Určitě si musíš dávat stejný pozor na bylinky,tak jako v těhotenství a co se týče jídla,tak mnohem víc,protože ještě musíš vyřadit z jídelníčku luštěniny atd. ve větší míře. Jinak co vím,tak na kojení je super anýz a fenykl a pokud chceš bylinkový čaj,tak pij ten pro kojící matky!!! Jinak určitě můžeš a doporučuje se heřmánkový čaj,ten neuškodí nikdy!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka