36tt a 20 kil nahoře

10.12.2008

Jím normálně jak před těhotenstvím akorát s tím pohybem je to už horší. Denně sním dva celozrnné rohlíky,talíř polévky,hodně ovoce a jedna porce mléčných výrobků. Z čeho teda narůstám??? Já musím být tak plná vody. Kde jsou ty časy kdy váha byla 65 kil a ploché vypracované břicho.Kalhoty na mně plandaly a velikost byla i 38 a ted jsem rád,že se vejdu do kalhot a musím to vydržet neb nám chybí jen 14 dní do porodu a pak snad za půl roku uvidím břicho v přijatelné podobě. Jak jste na tom holky? potěšte mne ....

Ahoj, nic si z toho nedelej. Jestli te to trosku utesi, tak jsem v 36t a mam 24kg navic. Je to hruza u prvniho jsem pribrala 21kg. Trvalo mi to neco malo pres rok se dostat zpatky, mela jsem smulu a nekojila jsem. Rika se,ze kdyz kojis ze to jde rychleji. Ja bych tak strasne chtela kojit, uz jenom k vuli tomu pohodli jak pro prcka , tak pro me. Jo a po 3 tydnech na kontrole jsem zaznamenala prirustek 5kg!!!! Nepripadam si, ze bych extra "zrala" , ale pravda je ze za ty posledni tydny jsem otekla a vypadam jak vodni bomba pred vybuchem. Ale brzy to uz bude za nama, a budeme mit uplne jine starosti. Tak drzim palecky , at mame vsichni rychlej porod, ne jak kdyz jsem rodila po 1. tri dny a rozervana, ze jsem nemohla 2 mesice skoro ani na zachod.

In reply to by marmat

No nás už pustily dom neb jsme porodily i když císařem a absolvovaly jsme žloutenku a boj s velkými prsy se konná doted,ale na záchod jsem šla už v den porodu na obě strany v poho.Zítra si teprve vlezu na váhu a zjistím jak jsem na tom.

jsem chtela dodat, ze nejen na tehulenstvi...zajinalo by me, co by na to rekla dr. z jste to, co jite :)

no podle me jis malo na tehulenstvi...kde je poradne jidlo...to nemas hlad? jen polevka na obed? a pijes dost? - tak to nemuzes pribirat...takze voda se ti drzi, no nevim, co ti poradit....ale pokud je to voda, tak to bude hned pryc, takze bud v klidu...

In reply to by petaj

Hlad nemám. A pít moc nepiji neb mne tak pálí žáha,že už nevím co dělat. Voda se mne fakt asi drží neb co vypiju denně litr a půl tak určitě nevymočím. Zajímalo mne z čeho přibírala neb to bylo každý měsíc tři kila nahoru od poloviny čtvrtého měsíce.

In reply to by Viky

no jestli nebude problem prave v piti...zni to sice nelogicky, ale kdyz se hodne pije, tak se zadrzuje mene vody...doporucuji to ke konci tehotenstvi, aby se telo lepe odvodnovalo..me taky palila zaha a tedka piju jen roibos caj (ostatni piti mi nedela dobre)...chce to asi vyzkouset...

In reply to by Romanca

Já skoro vůbec nesolím neb jsem měla v pubertě problémy s vysokým tlakem a zvykla jsem si nesolit či dost málo a nejíst uzeniny. A pokud piji víc je mi dost na zvracení,ale záleží taky na tom jak mi je.

In reply to by Viky

Nemyslím, že hodně solíš...tím se myslí, že máš v těle hodně minerálů...jakýchkoliv. a ty zadržují vodu. Minerály máš ve všech jídlech. Tak pij po malých dávkách a častěji. Ale pít bys měla víc. A tím, že je ti na zvracení a že te pálí žáha asi nic nenaděláš, já to mám taky.

Ahojky tak já jsem 36+2tt a mám zatim jen 8kg nahoře. V úterý sem byla u doktora v poradně po 14dnech a za 14 dní sem nabrala 2kg až sem se zhrozila. Tad už budu chodit po týdnu a to mi půjdou kila nahoru. U prvního syna jsem nabrala 12kg u druhého 15kg. Tak sem zvědavá kolik naberu u malí. Ke konci u kluků sem nabírala hodně co týden tak 1-2kg nahoře. V ničem se neomezuji dám si vše. Na co mám chut. Po prvním porodu jsem v porodnici nechala 11kg a doma sem shodila dalších 11kg. Byla sem šíleně vychrtlá šlo to samo. U druhýho sem v porodnici nechala 8kg. a doma sem nechala zbytek. A pak sem se držela na váze. Těd mám 82kg. Každý těhu je jiný. Neboj to vše shodíš ani nebudeš vědět jak. Až budeš mít toho drobečka v náručí tak tě nějaký kila zajímat nebudou. Přeji ti hodně štěstíčka a at ste s mimi v pořádku :a:

Ahoj to js´me na tom stejně taky jsem ve 36 a mam 20kg nahoře ale u mě je to luxusní bo u prvního jsem měla nahoře 36kg ale po porodu do měsíce jsem měla zase svoji váhu.Byla jsem spíš zavodněna hodně.Tím jak budeš lítat kolem mimča tak to půjde samo dolů ty kilča.Ty poslední dny jsou nejhorší do porodu bo otékáme nemůžem se už moc hýbat a chceme to mit už za sebou! :/;x: :a\|: :hu:

:a: Tak já jsem v 36tt a mám nahoře 7kilotakže pohoda a dokonce se mi zmenšila prdel.Jinak ty váhy bych nebrala tak tragicky.Prcly za chvilku vyprdneme a pak budeme cvičit a budou z nás hezký maminky.pa :\x:

Ahoj Viky já jsem v 30+6 a mám nahoře 22kg a to jsou tady ještě vánoce a to mám termín až 12.2.2009 takže si myslím že jsi na tom furt líp jako já.Já jsem začínala na 49kg a ted už mám 72kg :r: Jsem z toho dost neštastá ale né kvůli sobě ale spíš že mi zase doktor vynadá že přibírám za měsíc 6kg ale přitom nejím moc.Hodně mi říkali že se přibírá po ovaci a to jsem jedla hodně tak jsem ho dost omezila a jím už jen pomeranče a mandarinky a stejně přibírám.Takže doufám že jsem tě aspon trošku uklidnila,je tu někdo,kdo je na tom hůř než ty :a:

In reply to by wenndy

Ahojda,,no urcite je n tom nekdo hur, Jsem 34+5 a mam nahore 33kil..takze sila...a to jim taky porad stejne jako pred tehu, pribirala jsem 4kila za 3tydny a potom sjemvysadila vitaminy a uz mam jen 2kila po 3tydench nahore,ze by to bylo jima?No nic,snad to dame dolu,teda budu doufat,,ze nas miminka utahaji abysme zhubnuli...

In reply to by wenndy

Tak to jsem na tom fakt lépe. Já už ted dost i natěkám neb jdu do finále,v noci se už nevyspím jak mne táhne břicho a to jej mám vypodložené a neustále je mi po každém jídle zle a stejně to jde nahoru,At už jsou vánoce a já pujdu hned potom porodit a snad budu mít chvílku pokoj a po šestinedělí začnu cvičit.

Ahojky, holky nic si z toho nedělejte. Mám kámošku a ta nabrala 20 kilo. Pak po porodu už toho docela dost zhodila a když přestala kojit, tak šla s váhou zase dolů a nakonec byla ještě hubenější než před miminkem. Takže myslím, že to taky pěkně zase shodíte a zase budete kočky jak do teď :ww:

Viki nic si z toho nedělej...já jím dokonce míň než před otěhotněním. Mám 16 kg nahoře, měřila jsem se a přes prdel mám 16 cm navíc...takže já už se do svých běžných kalhot ani nedostanu. Konfekční velikost 36 či 38 - o tom si můžu teď nechat zdát...nevím co budu dělat po porodu. Teda jako v čem budu chodit. Asi v pytli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka