Kolik spotřebujete plínek za den?

11.12.2008

Holky, já si připadám jak magor, fakt. Každej mi tvrdí, že mám hrozně velkou spotřebu plínek. Průměrně spotřebujeme 6-10 plínek za den, je to moc??? já teda nevím, ale pakl plínek kde jich je 63 nám vydrží na 7-9 dní, máte to taky tak?naše Any je trošku fajnovka a skoro pokaždé když se počůrá tak to cítí a brečí dokud ji nepřebalím..... Mně třeba kámoška řekla, že jim 63 plínek vydrží na měsíc, což jsou 2 plínky denně, a to se mi zdá málo ne? jak to máte Vy? díky za názory..... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

JO, osm plenek denně je asi tak průměr... když je mimi maličké, tak většinou musíš přebalit při každém kojení, později už to tak často nemusí být, ale zase naše malá je taková fajnovka, že když si trochu víc čůrne nebo tam má jen malinkatý prďáneček, tak se ozve a to docela razantně a musíme přebalit...
A dvě plínky denně? Chudák miminko... to musí mít zadeček celej opruzenej... to si neumím představit, jak taková plínka potom vypadá... musí být nacucaná jak bomba před výbuchem... a nedejbože, kdyby se mimi pokakalo hned po přebalení... tak bude čekat dvanáct hodin na suchou plenu... to je síla...

2 plínky na den...no to je fakt katastrofa....
My spotřebujeme, pokud jsme jen počůraní 5 plínek za den (v noci nepřebaluju). Pokud se pokaká tak i 7 a víc plínek. Malá je fajnová, nechce být v pokakaném byť tam má i pouze uprdnuto :s:
Já se jí ani nedivím, která z nás by chtela mít něco takového v kalhotkách :00: :00:
Takže to máme podobně jako vy... :a:

No ta tvoje kamarádka pěkně šetří. Já mám tak kolem pěti, šesti plenek za den a ještě nechávám malého hodně větrat a dávám mu mezi nožičky látkovku, aby nečůral do dálky na koberec. V noci teda nepřebaluju, ale ráno je ta plenka dost nasáklá. Možná si ta kamarádka myslí, že když jsou do šesti kg, tak čeká až ta plenka bude vážit těch šest kg. :s:

:cc): Já myslím,že můžeš být naprosto v klidu,protože u nás je to podobné :ww: .Já Maťulku přebaluji přes den tak co dvě hodinky a vždycky má pěkně počuranou plenečku :s: .A je pravda,že nikdy nebyl ani trošičku opruzený :) .A jestli Tvoje kámoška spotřebuje denně JEN dvě plenky :jawdrop: ,tak to bych nechtěla vidět prcku toho jejího děťátka :n: .Navíc i v knížkách píšou,že dostatek mléka se projevuje i tím,že děťátko má počuraných(těžkých)plen 6-8 :one: .Takže se nenech stresovat :ww: . :a: :a: :a:

my tak těch 7denně. Samozřejmě plus,mínus. No dvě denně to se mi teda zdá přemrštěný,chudák mimi,to kdybych nechala Verunku v jedný půl dne tak je zapařená a po...až za ušima. Dělej si to dál tak jai jsi zvyklá aspon nic mimíska netrápí :a:

Jemine, nic si z toho nerob. Ja mám pocit, ze obcsa nerobim nic ine len, ze prebalujem. Mala je tiez taka, ze pokial je pocurana, tak rve...Ze niekto spotrebuje 2 plenky za den, tak tomu neveriim..to pekne keca :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka