Ještě jeden dotaz ohledně kojení

07.12.2008

:cc): Holčinky prosím ještě jednou :ww: :Kolik ml mléka má vypít miminko za jedno kojení,samozřejmě průměrně :? ?Předem děkuji za odpovědi :) . :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zalezi na tom kolko ma miminko mesiacov, tyzdnov. Takze netusim..ale ako 2tyzdnova mala vypit 60ml na jedno kojenie.

In reply to by ined77

Jee..Deni, to si Ty :))) som podla ikonky nepoznala...ako vam to ide? co je noveho? inak neviem kolko 3mesacne mimco...ale na nutrilonu mám napisane, ze by mal za den vypit 1000ml..ale ber to iba priblizne a informativne..verim, ze holky, ktore maju starsie mimi Ti poradia lepsie :k:

In reply to by janulaa

:cc): Jo,jo,jsem to já :s: .Nemám moc času,tak sem chodím jen občas a na chviličku-jak mi Maťulka dovolí :ww: .Zrovna dnes mám nějakou depku,štve mě počasí,tma je už od rána a já potřebuji sluníčko kvůli energii :\/: .No a tak nějak mě všechno štve :( ,jsem unavená,vyčerpaná a věčně sama :§) .Teda s Matýskem :cc): -on je moje nejkrásnější sluníčko a štěstíčko :c: ,ale s ním si člověk moc nepokecá.Ven se dostanu jen s ním :/;x: ,to tak max.na dvě hodinky a pak šup domů,nakojit,pohrát si,uspat a pak se honem snažit něco udělat v domácnosti :00: .Babička(tchýně)nám jaksi nebabičkuje :\/: ,můj taťka je v inv.důchodě,takže to nic a švagrová je stále''unavená'' :? .No a manžílek je věčně v práci,odchází ráno v osm a vrací se kolem půlnoci :( .A pak má být člověk optimista }:) .Ale jo,jsem šťastná,že je náš chlapeček :cc): zdravoučký :h: a že nejspou větší problémy,jen bych potřebovala trochu pomoct.Nejvíc mě štve kolik bylo planých keců co bude a jak bude před porodem...a skutek utek 8) .Holt to tak chodí.Nezlob se že jsem se Ti tak vykecala,musím upustit trošku páry :!k: .A co vy :dance: ?Máš nádhernou ikonku :c: !!!Jakpak se máte :) ??? :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Deni, to je dobre, hlavne, ze si sa vykecala :) . To vies, vsetci slubovali a nic z toho...to ma mrzii..ale mozno ked bude Matysek vacsi, ze budu schopnejsii...mne teda pomaha manzel a bola tu aj mamca...ale zase vacsinu tak nejak zvladam..no ale cestovanie nezvladam..co sa tyka dopravy..to je des...neboj, idu Vianoce, budete doma a bude pohodicka...date si dobre jedlo a hlavne si uzivajte seba navzajom :c: :h: drzim palecky nech sa to zlepsi a ostatni sa umudria :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JUu..dakujem :) bola som vcera s Martinkou na foteni, tak toto je prva vlastovka :c: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka