pro ty kdo nevi proc

11.12.2008

tak tehulky proc sem v nemocnici.takze 25.11.sem sla k dr na kontrolu a ten me poslal do spitalu s tim ze sem otevrena na 2prsty a zacinam rodit.cipek se uplne stratil.takze udelali steh a modlili se aby nepraskla voda.antibiotika v kapacce magnesko na nejaky pumpe celej napichla.kortikoidy pro nelinku na plice.leky vitaminy zelezo.proste sila a jenom hajat hajat a hajat a domu na 36tt a sem 31tt a pak prestrihnou steh a bud domu a nebo rodit

Jseš statečná holka a Nelinka za to stojí :-) tak ať vydrží co nejdýl v bříšku. Pa pa a drž seeeeeee

jsem taky 31 tt, dnes po posledním UZ (malý má 1,5 kg a já nahoře 8 kg :-), jsem otevřená na 4 prsty, ale jinak je všechno v pořádku a neotvírám se, neberu nic - ani magnézko, jen kys.listovou, takže snad to budete mít i vy dva OK a pustí vás brzy domů! Třeba je to jen nějaká přeháňka a v každém případě už to máme za pár a holt musíme i něco vydržet, ale bude to stát za toooooo!!!!! Budu držet palečky!!! :h:

Tak to nezavidim drz se !!!
Jsi sikula :one:
Hlavne at jste obe zdrave.Verim ze to musi byt neco ale aspon mas u sebe pc.
Tak at ti to tam utika :a: A to tam budes i pres vanoce?
ahojik

Zuzanko, tak ležet a ležet a ležet, ať tam miminko vydrží co nejdéle... každej den je dobrej... tak držíme s Gabčulíkem palečky, ať ti to rychle uteče a mimísek ať roste a sílí a je v pořádku... :a:

tak vám moc držim palečky ať je vše o.k. a ty to ležení zvládni nějak v pohodě.Tak snad půjdete ještě domů a aspoň konec těhu budeš mít ok.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky