Tvrdnutí bříška a hodnoty CS-jak jste na tom?

11.12.2008

Ahoj milá dubňátka i ostatní těhulky,
mohli byste mi prosím napsat jak často vám tvrdne bříško a jakou hodnotu má vaše CS?Já jsem dnes 21+0 tt,CS mám 1 (1 mám v průkazce u diletace hrdla) a tvrdnutí tak do max 7x denně (někdy taky vůbec nebo jen 2 x denně).Paní doktorka mi řekla,že jde o normální nález a nenapsala ani magnezium,ale já přemýšlím jestli si ho raději nemám koupit sama?
Mooooc děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj Kačko, měbřicho taky tvrdne asi od 19.týdne, dr.mi předepsala magnesium a mám pít i vodu Magnésii, tvrdne mi někdy třikrát za den, někdy jednou, někdy vůbec, prý se nemám stresovat je to normální. CS mám O. Tak se neboj a užívej těhulkování.

no já nevím jestli to tvrdnutí je vůbec, ale jednou to bylo na 100% ráno, to jsem ho měla jak beton, bylo to takový postupný jako by se ze mě stávala socha, ale častěji to asi nemám, pak mívám takový divný v podbřišku jakoby pnutí, ale přijde mi, že je to jen dole a není to na dotek tak tvrdý, já bych řekla, že tak 2x za den, nebo spíš nepravidelně. P. Koucký psal, že když je to do 10 denně tak to nic není, a CS mám asi normál, koukala mi zrcadly minulý týden a nic mi k tomu neřekla a v průkazce nic nemám, dokonce mi řekla, že pochva je klidná, tak asi to je dobrý. Ale zítra jdu na velký UTZ, bože já se tak těším.

kacko ,ja na to beru horcik. urco, bych se na to pri dalsi navsteve zeptala. treba ti neco predepise.

Ahoj, tak mně tvrdne pupík od 20tt a pořád stejně, akorát teď je to už víc vidět a cítit, končím 29tt. Tvrdne tak kolem 10x denně, nepočítám, stresovala bych se. Jinak Dr. mi napsal magnésko hned a beru tedy 3x2tbl. což je dost vysoká dávka, ale raději beru. Asi to trochu zabírá, ale ne úplně. Jinak zatím do 28tt jsem měla CS0 (ŤUK, ŤUK), takže Dr. říkal, že to takhle zvládneme. Pravda je, že odpočívám a žádné tahání tašek apod. Do práce jen 3x týdně, jinak "makám" doma (prokládám to spánkem, HAHA). Takové to nebolistivé tvrdnutí v přiměřené míře obvykle nemá vliv na porodní cesty. No ale stejně se vždy před poradnou modlím. Tak hodně štěstí. :a:

mě říkal dr. když mi tvrdlo břicho ve 28.tt že pokud je to pod 10krát deně tak je to normální,ale magnésko mi stejně napsal jednou denně. Ale tvoje dr.určitě ví co dělá,pokud by se to zhoršovalo a tvrdlo častěji tak za ní hned jeď ,já s tím byla i v nemocnici. Držím palce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka