Roční prohlídka

11.12.2008

Ahoj holky, byli jsme včera s prckama na roční prohlídce. Nejdřív musím napsat, že oba dostali injekci a ani jeden neplakal :qu: :one: . Markétka váží 9,9 kg a měří 73 cm. Matýsek váží 10,9 kg a 78,5 cm :jawdrop: . Já jsem špatná s toho, že se ani jednomu nechce chodit. Dr. mě ale ujistila, že ne každé dítě do roka chodí, tak jsem trochu klidnější, ale....

Ahoj Janku, gratulujeme ke krásným mírám :qu: :k: :k: :k: A s tím chozením se přidávám k holkám - neboj, o nic nepřideš :n: :s: Ještě se za nimi naběháš až až :s: :s: Martínek začal chodit až v 15ti měsících :c: Ještě budeš vzpomínat na tu relativní pohodu, co teď máš :h: :h:

Gratuluji tvým dětičkám k úspěšné roční kontrole... :qu: :c: , máš to, ale statečné detičky.... :c: :one: .To naše Majdinka brečí, jen vidí doktora... :!k: .Jo a je jí půl roku a má 74cm... :jawdrop:

teda to sou miry :) :one: jinak sikuli ze nebreceli :) a to chozeni? mozna bud radsi .. ono to je obcas napalici :) a neboj oni zacnou :) a to se pak zblaznis :D

ahoj janku :a: :a: :a: :a: no ti jsou ale pořádní macci s krásnýma mírama :s: :s: :s: a opravdu nemusí chodit, z toho si nic nedělej obě moje švagrové začli chodit až v 14 až 15 měsících, takže je to v poho :qu: :qu: :qu: :qu:

In reply to by janek

no jo janečku ale Viky je hypoš po tatínkovi - ten taky běhal už v devítí měsících :s: ale fakt to není pravidlem, že by děti musely umět chodit už do roka :n: je to úplně normální, některým to jde rychleji a některé děti na to prdí :!k: naše viky umí chodit ale nemá zuby :!k: :!k: :!k:

In reply to by coopis

No tak to jsme na tom podobně, my vlezli do ordinace, začli jsme Markétkou... Dr. mi říká, chodí? a já na to - ne. Kolik má zubů - žádný :!k: . Dr. se na mě koukla a říká, tak to bude rychlá prohlídka :!k: . Matěj má teda už zubů 6, ale to chození... On se bojí pustit, okolo stolu nebo nábytku běhá jako drak, když ho vezmu za obě ruce, tak chodí taky pěkně, ale jakmile mu jednu ruku pustím, okamžitě jde do kolen.

pořádně lézt,cvičili jsme Vojtovku a chodit začal až v 15ti měsících. Dneska lítá jako čamrda a osobně nic ti neuteče maminko :///: . Tohle stejně nidko časem řešit nebude,jestli někdo začal sedět v 6ti měsících,chodit v roce, atd. všichni se to naučíme a každý máme prostě svoje tempo, takže jestli to vidíš v okolí nenech se tim vystresovat,hlavně,že máš takový šikuly statečný,co nepláčou při včeličce,pěkně ti váží,radost ti dělají a až začnou chodit,ještě budeš vzpomínat na to jak, jen leželi :!k: :a: :h: :h: Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky