v čem máte oblečená miminka doma??

11.12.2008

Ahoj holky! V čem máte doma miminka?? nám bude 11 týdnů, doma máme tak 22-23 stupňů a malá má pořád chladné ruce, tak má bodyčko s krátkým rukávem, ponožky, kalhoty a ještě triko s dlouhým rukávem! není to moc?

Kliknutím vložíte smajlíky:

My máme taky kolem 23 stupňů a Škubánek má jen overal s dlouhým rukávem. Jsou mu tři měsíce. Když byl úplně malinkej, dávala jsem mu přes to ještě kabátek.

ahojky. My máme taky tak. Dávám jí froté pucháče, na ťapky fusky nebo capáčky, body s dl. ruk a kabátek. Je pořád na zemi na hrací dece, od které jde chlad, tak pod ni dávám ještě deku

Věroušek

Mam budou ve stredu 3mesice. Doma mame teploty jako ty a malou mam v puncoskach, body s kratkym, teplacky a mikcu. A nekdy i ponozky, protoze je doma porad zmrzla a ted jak si porad cumla rucicky, tak je ma o to vic studene :(

:cc): Maťulka má tři měsíce a doma ho mám v bodyčku s dlouhým rukávkem a většinou v punčoškách + ponožky anebo v overálku s dlouhým rukávem :ww: .Když mu obléknu bodýčko s krátkým rukávem,dám mu ještě kabátek :) .Taky mívá chladné ručičky,ale nepřipadá mi :n: ,že by mu byla zima.Raději je lepší oblékat prcky :cc): méně,pak jsou zbytečně náchylní k nemocem :( . :a: :a: :a:

Ja davam malymu body s dl. rukavem a overalek vetsinou a u nas je okolo tech 20 stupnu....ja kdyz videla v Anglii a Irsku jak ty svoje miminka vsichni oblikaj neoblikaj tak jsem zasla!!! Proto jsou tak otuzily, anglani jedni :s:....ty by si asi tukali na celo kdyby kolikrat videli ty nase zachumlany mimisky.....no jo, jinej kraj, jinej mrav :!k: :a:
Ale ja rikam radsi min, nez vic....aspon mu nebude zima porad az vyroste jako me je ted i kdyz je 20 stupnu doma..... :!k:

ale pokud mohu radit, tak by mělo stačit bodyčko s dlouhým rukávkem a dupajdy, anebo jak říkáš bodyčko s krátkým a na to kabátek...a samozřejmě dupajdy nebo něco, náš malý nosí punčošky... a občas když se mi zdá chladněj tak mu dám ponožky ještě....ale říkala mě dr. že ať je radši chladněji těch 20-22 stupňů a raději přiobléct...

Ahoj Katko, tak my oblékáme jen do body s dl. rukávem a dupajdy, nebo overal s dlouhým rukávem. Doma máme taky tak 2é-24 stupnu, malá má občas studene ručičky, ale v porodnici mi řekli, že nejvíc tepla utíká před hlavičku, takže pokud nemá ledovej nos a bradu, tak jí zima není.Jo a ještě jí balím do zavinovačky.Aluša

In reply to by Gasinka.

No tak toho se nebojim. mam doma dost teplo a kdyz mam pocit ze je tu zima dam mu teplaky. ale kdyz sem mluvila s pediatrickou tak mi presne rekla ze ho nemam extra navlikat, ze kdyz je jim zima tak se jakztakz umej zahrat. maji svou termoregulaci, ale kdyz je jim vedro tak klimatizaci nemaj :n: a podle toho se ridim. i kdyz jdu ven... davam jen ponozky a kalhoty. ve fusaku si vytvori vlastni klima. ¨Krom toho, kdyz mu dam dupacky tak jeci, nesnasi je.. ma rad volne nohy... :)

tak když byl malej mimčo,tak měl dlouhé bodyno,triko s dlouhým rukávem,dupačky a ještě zabalenej v peřině,ale my měli tak 20až21stupnu.A ruce měl take studené,ale to asi po mně,ty já měla studené pořád,než jsem přibrala,ted mě hřeje sádlo!! :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka