Boleni briska

11.12.2008

Mam 5tydeni mimco a porad mi breci a tlaci myslim ze ho boli brisko davam mu pit fenyklovi caj,masiruju mu brisko mastickou(pupik),cvicim mu nozickama,ale nic mi nezabira.krici mi takhle uz tyden nevim co snim je to normalni?a nevite co by mu pomohlo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky , máme 8tt.hlčičku jěště nedávno tměla taky bolení bříška, ja teda už kojila malo ,
Ale dokrmovala jsem jí a holky tady mi poradily NUTRILON COMFORT ten je na koliku a zácpu,beye calm a ten čajík feniklový. A problémy jsou pryč. Tak vyskoušej ten Nutr.comfort sice je draší ale když pomůže tak to stojí za to...
Tak držím palečky, ahojkyyyy

jj, jak píše Pavlínka - Baby calm. Já jsem ho dávala ráno a večer a do toho nasypala 1/2 tobolky lactacyd bez laktózy. To nám poradila dr v porodnici. Čajíčky jsem nedávala, protože kojím, tak se to prý nemá.Já piju kojící čaj od Lerosu. Malej mi plakal do 2 měsíce, pak už semtam a teď jsou nám 3 měsíce a pláče jen když má hlad nebo chce spinkat (to je horší - neumí usínat).Takže vydrž, určitě se to zlepší, až se mu vyvine trávení. Ještě můžeš zkusit rektální rourku, aby se vyprděl či vykakal. Jak často kaká? A přikrmuješ, nebo kojíš?

Já dávala malé už od začátku každý večer před kojením kapky BabyCalm (jsou přírodní). Nemůžu si je vynachválit, snad jen jednou jsme měly bolesti bříška (musím zaklepat). Píšou na nich sice, že se mají dávat před každým kojením, ale zdají se mi dost větrové, tak dávám jen na noc.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka