Mathias řekl MÁMAAAAAAAAA

11.12.2008

holky, Maty me dneska volal z postylky, ja nejdriv neverila vlastnim usim ale fakt na me volal MAMA, MAMA, MAMAA... a pak jsem si ho vzala do postele a rikam mu, rekni mama a on MAMAAAAA.. to je tak krasny pocit, az jsem si zaslzela :D

Ahojky Hani, tak náš malý začal s bába (před tím jeje, nene) a asi před týdnem začal s mama :h: No jo, ale teď už mi to :h: nedovolí, abych ho na to plačtivé mama vždycky nezvedla :s: Až z toho mám rameno v tahu :00: A co by dal tatínek za to, kdyby slyšel tata ....... :P

In reply to by Beni

ahoj Beni, tak to u nas tatinek byl pysnej od zacatku protoze TATA bylo prvni slovicko.. a jinak chapu, malej dela dneska vsechno co nesmi a kdyz mu to zakazuju tak se na me podiva a rika mama a tvari se nestastne a ja ho nechavam ... jsem mekkota, fakt :D

In reply to by Hankitacz

Jojo, chlapi - už takhle mrňaví jsou stejně vyčůraní jako ti velcí :00: :s: Uměj to s náma (utáhnou nás na vařený nudli) :one: A když žaluje máma bác - tak mu odpustím i to, že lezl, kam neměl ;) :k:

to musí být fakt krásnej pocit :qu: , já to melu taky pořád dokola, ale zatím na mě jen tak divně kouká, co to říkám :s:

tak to gratuluji, je to krása to slyšet, od malého už jsem to taky slyšela :h: :h: :h: :c: , ale nevím, jestli ví že to říkal na mě, nebo to mluvil nevědomky :?

NO VIDA BYLO JASNY ŽE MU TATATATAAAA nevydrží navždy :D přijedete příští týden na zličín fešaci :D

to je šikulka také se na to moc těším až mi jednoho dne řekne máma, ale na to si budu muset ještě pár měsíců počkat.Kdy asi tak začínají mluvit třeba táta.....

Ahoj Hani! Tak jsem tu dnes po strááááášně dlouhé době. Koukám jestli tu je někdo koho znám. No a najednou píšeš ty!!! To je fakt moc krásný,když ten mrňousek brebentí! Náš Honzík taky říká táta,nebo ta,ta,ta,ta. Máma moc né,spíš bába:))))) Teď nejraději ďiďi,titi na všechno a pak směs písmenek dohromady,až z toho začne kašlat:))))))).A co jinak,jak pokračuje ve vývoji? Honzík leze po čtyřech,sedá si a staví se na kolena.Přišel na to,že má nožičky a všude se začíná stavět.To je jeho výhra,když se mu podaří postavit!

In reply to by Kateřina Šiklová

jeee ahoj Kackoooo, tebe jsem nevidela ani nepamatuju.. Koukam ze Honzik je pekne sikovnej chlapecek, to je bomba kdyz uz se premistujou vid? Jen si clovek moc neodpocine.. A tech padu a ran nez se naucili jen sedet a ted kdyz uz si stoupaji.. My jsme na tom podobne, jen ma malej uz pocit, ze je machr, takze staci drzet se za jednu ruku a to si pak vetsinou namele.. taky chodi uz kolem nabytku, ale pomaloucku...:-) Jinak s tim povidanim jsme na tom taky tak.. jen teda od rana slysim samy mamamamama... jo a taky se naucil "prdet" pusou na ruku.. teda na moji, desne to lechta tak se pak smejeme oba jako prasteny:-)

In reply to by Hankitacz

Hani,máš pravdu! Taky mi Honzík pořád někde padá brečí. Kolikrát nevím,jestli mám vařit,nebo ho hlídat na každé kroku a tak většinou vařím i několik hodin.:)))))) Taky se nablbneme!!! Děláme na sebe pá,pá , paci-paci,ukazuje mi jak je veliký( to i v noci,místo spaní:)))).Od včerejška mi pořád nastavuje ručičku a chce dělat vařila myšička kašičku.Hrozně ho to lechtá,tak se směje,ale chce to dělat pořád dokola! Nejraději je,když už jsou odpoledne doma brácha se ségrou a blbe s nima. Brečí,když ho nechci pustit k nim do pokoje.Když příjde táta z práce,nechce ho nechat ani převléknout,hned natahuje ruce a chce se mazlit. Všichni si tohle jeho období moooooooc ožíváme a už se nemůžeme dočkat vánoc:)))))

ivka2222

je to to nejkrásnější slovo,hlavně když vyjde z úst toho našeho drobečka :c: a jak je prckovi??jste na tom už lépe??

In reply to by ivka2222

ahoj, je to fakt uzasnej pocit :) a jinak je mu lip. sice ma porad takovej osklivej kasel, ale uz ne tak castej a hlavne uz trosku vi co s tim tak pokazdem zakaslani nebreci jak predtim. asi ho to uz neboli.. Pokracujem s antibiotikama a zitra jdeme k doktorce na kontrolu.. Ale fakt uz je to parada oproti tomu minulymu tydnu. Jo a taky uz je treti den bez horecek, takze se citi dobre a zlobi a zlobi... ale ja jsem rada :D :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky