Hezky ultrazvuk

11.12.2008

Ahoj holky,mam dotazek,kdy je nejvhodnejsi jit na ultrazvuk,aby miminku sel hezky videt oblicejicek???(Tedy pokud chce drobecek spolupracovat) :girl: My byli ve 14tt na natoceni dvd na 3D a mame fotku barevnou,kazdou poradnu mi dela doktor ultrazvuk,ted jdeme v utery na velky ultrazvuk a ja psychicky nevydrzela,jak tady vidim jak vsechny chodite na 3D a objednala se na 22/12,pritel me sezere(ale samo,ze pujde rad semnou) a pocitam,ze dostanu k vanocum ultrazvuk :s: :s: :s: ,ale ja si nemuzu pomoct,ja bych tu nasi Stelcu mohla videt porad :girl: holky,budu 22+4 toho 22/12 nemam jeste pockat do ledna,at to je hezky videt?????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já byla včera na genetickém ultrazvuku a doktorce dalo pěknou práci než si miminko prohlédla. Musela sem tam jít 3x!!! než skontrolovala vše co potřebovala. Zabralo mi to skoro dvě hodiny, musela sem chodit po chodbě aby spolupracovalo. Už když jsem tam přišla a podívala se na mimi, řekla že to bude špatně viditelné. Štouchala mi do břicha a ono se zavrtávalo ještě víc. Vůůůbec nespolupracovalo a vždy když chtěla něco skontrolovat, dalo jí to pěknou práci. Nejvíc sme si užili když kontrolovala obličej, zakrývalo si ho rukama i nohama, tak se aspoň mezi ty nožky koukla a bude to nejspíš holčička. Nakonec mě poslala naposledy na chodbu, musela sem chodit a nakonec i ten obličej ukázala. Fotku sice mám ale tam si ten obličej zakrývá ručičkama. Doktorky sem se ptala jestli se na 3D ultrazvuk mám objednat už teď (dneska jsem 21+0) a řekla že je to brzo, ať se objednám až po novém roce. I na nástěnce v porodnici měli napsáno že objednávají maminky na 3D ultrazvuk až po 25 týdnu těhotenství a platí se za něj asi 1250, nahrajou miminko na 20 minut a udělají fotku. Jinak za celé těhu jsem měla jenom 3 ultrazvuky, na začátku těhu, pak v prvním trimestru a včera. Tak hodně štěstíčka!!!

já jdu zítra na velký utz + natočení dvd, takhle si mě objednal ten dr., a to budu vlastně 22.tt, ale sestra ho má dokonce z 21.tt a má to krásný, kamarádka má z 24.tt a já v tom nevidím rozdíl, takže toho se nebojím, ono spíš mimi přibývá na váze než vzhledově a to ty očička mi nejde, ani nevím,ž e je otvírají. Ale těším se jak blecha, snad to bude dobrý. Já budu mít celý barevný za 1000 kč ( asi 15 minut s hudbou a popisky a povídáním ) a pokud budu chtít foto tak + 250, ale tu fotku ještě nevím, už jich mám 6, sice černobílých, ale je jich dost, foto si nechám udělat na druhám utz, teď jen dvd. Ale jestli vydržíš do soboty, dám ti určo vědět jestli to bylo vidět dobře nebo nějak divně, ale ono taky záleží na mimi, jak je veliký a tak, někomu váží 350 g a jiné 400, je to různý. Zítra nebudu totiž doma, máme opět mecheche s prací, minule jsem vydržela 1,5 h. tak jsem zvědavá jak to bude zítra, ale je to od 16.h tak si říkám aspoň do 20.h, ale nevím no. Pa

ja som bola na 3D s kamoskou, ktora bola v 31. tyzdni....hovorili, ze je to tak na hrane.....ale mala bola nadherne vidiet.....krasny oblicejik.....a vyzerala presne ako po porode

:) ahojky Reny,ja jsem byla ve 22.tt. a bylo vsechno krasne videt ;) mam i fotky a male je tam oblicejik videt nadherne :a: :a: :a:

In reply to by lenkaxxx

tak ja nevim :\/: ,chci at je ta fotka hezka,kdyz uz to stoji tolik penizku,dalsi ultrazvuk uz bych si neprosadila,Leni jak dlouho mas nahravku a celou dobu tu barevnou?Tady to totiz toci cernobile a na posledni minutku to natoceni pusti na 3d barevne,tak nechapu dost dobre,proc se tomu celymu rika 3d???Mas nekde ulozeny tady ty fotecky,at se muzu pokochat?

In reply to by Rendulik

:n: Renulko,ja mam fotky u sebe v prukazce nemam doma zarizeni,abych vam to dala do galerie.no ta nahravka ma kolem 25 minut a strida se to,dr, vzdycky zamerila mimi cernobile a pak to prepla na barevny,takze toho barevnyho je tam vic nez toho cernobilyho :) no pkud to vydrzis,tak bez az v tom lednu,tim nic nezkazis,ja jsem byla hroooozne nedockava,tak jsem chtela jit brzo a jak rikam jsem sokojena :)

mě řekla dr., že nejlepší na 3D je mezi 24-28tt ...a taky mne tam na tu dobu prý objedná. Tak možná bych ještě chvilku počkala.

In reply to by Rendulik

si piš, že jo - od 26tt-27tt už mají i trošku otevřená očička, sice jsou to na 3D takové čárky, ale je toho víc vidět v grimasách. Taky jak polykají plodovku a tak. Taky si později hodně sahají na nožičky a dělají akrobatické kousky. Nám prcek spíš polehával na jednom místě a spokojeně se usmíval. Máme záznam 35 min - sahá si ručičkama na obličej, pak s nimi různě kroutí, trošku s nožkama a polyká plodovku a usmívá se- asi jak nás slyšel :-)

ze nas tatka to v telefonu obrblal,ze jsem blazen a Stelcu z tech ultrazvuku bude bolet hlavicka :n: ....,ale ja ted nevim,jestli se mam preobjednat az na leden,sakrys,babo rad??? :00:

Ahoj Rendulo, určitě bych počkala. Na 3D se doporučuje mezi 24-28tt a nám sestra ve 25tt říkala, že má vypozorováno, že nejlepší je to ve 26tt. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka