Recept na vzbuzení miminka :)

11.12.2008

Ahoj maminky, dneska nás čeká UZ 4D, jdeme se kouknout na našeho prďolku, budeme mít 20 ti min záznam ale chtěla bych aby se alespoň trochu pohlo. Snad v daný okamžik nebude hajat. Nemáte recept jak ho probudit? třeba pár dřepu nebop tak něco? vím zní to asi hloupě... U mě se malej vzbudí vždy tak nějak nečekaně a někdy když slyší hlas taťky. Nechali jste to tak nebo jste se ho taky snažili vzbudit? Děkuji a nasmějte se mi... :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ivete ahojky tak jak se vám to povedlo a kde jsi na tom byla? a za kolik?chtěla bych jít také moc díky

jsme byly na 4D 2x a to proto že mladej byl hrozně živej a pořád se mlel tak ho nemohly chytit aby neměl ručičky přes obličej.Podruhý dělal to samý a pokaždý na nás vystrkoval zadeček a tak si nás pozvaly ještě jednou a bylo to to samý.Jen slabý sekundy jsme mu viděli do obličeje jak se na nás mračil.Takže ti neporadím.

Ahoj, zkus předtím trošku víc chodit nebo vyjít nějaké schody. I kafíčko je dobrej povzbuzovák. Když nic nepomůže, tak ti sestra trošku šťouchne do bříška a třeba ho to probudí.

ahojky, tak mě když malá spinká na ozvách, tak mi třesou s břichem aby se probudila (kvůli natáčení srdíčka). Ale kolikrát stačí když se leknu a malička hned začne kopat a nebo jak říkáš ty, když si s ní povídá její tatínek:-) tak to je čilá :h: jo a taky hlasitá hudba-já teda hlasitou hudbu neposlouchám ale kolikrát když zastaví auto s nějakým mladíkem, kterej tam má 20 repráků tak to se malá taky hlásí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky