rampelníci

ivka2222
11.12.2008

je krásné vidět když si bráškové hrajou a že to s ním Honzini umí,když se někde zavřou jsou hodný a nevím o nich,ale když je to s holkou tak ta ho pořád zlobí a malej pořád brečí,je škodolibá a dělá mu naschváli,kluk je už rozumnější a umí to s ním,učí ho kopat do míče,a naučil ho i ten balonek kutálet :one:

Ahoj Ivíku,náš Kuba už taky hlídá a musím říct,že skvěle :one: Poprvé jsem je nechala samotné doma a zašla jsem si na kosmetiku :\x: Jurášek má krásnou motorku a ten pejsánek je jako naše Betuškááááá :\x: :\x: :\x:

janka.82

Jurášek nádherný, Honza kus chlapa a pejsek taky mazlíček :dance:

Ivi, krásné fotky, malý je bobánek krásný :h: ...máš skvělé to, že ti s malým děti pomůžou, zabaví ho... :one: ...ale na poslední fotce je Honzin nějaký zamyšlený, není on náhodou zaláskovaný? :s:
a taky jsem se chtěla zeptat, jak má Jurášek ty ponožky, nekoupili jste je s Bebou?...my jich máme doma asi desatero :s:

ivka2222

In reply to by Hanka H.

je Haničko,je zamilovaný :h: jsem šťastná MÁMA, minule s ní mluvil telefonem a já říkám,kdo to je??on nikdo!a já to je ona.........a on jo.........říkám tak jí pozvy na večeři a kluk mně poslal do háje :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

teda tak to me by se taky hodil ppomocnicek k Rozikovi.. pesice si s ni moc neuhraje :D jinak rano sem sem davala dasi fota jak je Deysi blba :s: http://www.mojetehotenstvi.cz/nekolik-fotek jinak to vis holky provokujou.. jinak dika za tikpa rozikovi na darek !! taky ji koupim odrazedlo - nedavno sem videla prima psa za 350kc :D a dneska mam meliry a strihani tak si na to vydelam :)

ivka2222

In reply to by Johanka a Rozinka

tohle stálo 550 v tescu,a už je v kumbále schované pod stromeček,ale určitě se dají sehnat levnější,manžel ho viděl a hned po něm drapnul aniž by ho zajímala cena :s: byl tam obrovský koš takových motorek a tahle byla poslední :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka