to dite me nenavidi ci co??????????????????

11.12.2008

komu sem co provedla!! bud je protivna nebo chce chovat nebo kdyz konecne usne a ja neco muzu delat ta spi jen 10 minut... porad fnuka rve natahuje uz ne to vazne nebavi..... :n: :n:

taky si někdy říkám, že máme obě ponorkovou nemoc!!! jen ji vidím jemi na nic a ona uvidí mě a začne natahovat a mrnět... Taky jsme měli takový období, je to hnus, ale věř mi, přejde to!!!

u nás je to takle, ráno spinká tak do 6.30 pak se nají a vydrží spinkat tak do 10 a pak je protivná než se jde ven, venku chvilku pohoda tak hod. a mastíme domů doma usne tak na 10 min a bečí a takto to provozuje do 1 do rána pokud ji mám na ruce tak i usne a je hodná jen se dotkne postýlky tak jede jako kdyby jsme jí na nože brali. A to máme už týden kočár nepomáhá velká postel taky ne prostě zkoušíme co se dá a bez efektu snad jí to brzy přejde.

In reply to by Johanka a Rozinka

vpoho padne 1 ráno a ona usne a spinká až do rána ale, pak to stojí za to a vzhledem k tomu že vstávám k staršímu dítku které vstává v 5 ráno a do postele se dostanu po 6 a po půl hod. se malá zbudí nají a ještě spinká jenže to já už vstávám abych něco udělěla a pak ten zbytek dne stojí za to ted jí mám už asi hod. na ruce u pc jinak řev jak oživot ale ono se to srovná.
A u vás taky to můžu být jen chvilkové zítra bude zase jak andílek uvidíš :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja sem ted asi pul hodky zehlila a nechala sem ji v postylce . ravala natahovala se po me ale ja ji tam nechala at mi klidne na zada.... a ted? lezi na me a je deeesne hodna :)

Asi nemá svůj den! to se stává! to taky znám a dokonce i u sebe, jen teda nebrečím a nechi aby mě někdo nosil, ale protivná dokážu být!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

to je hezky ze ma svuj den to ja taky- doma bordel a me ma prijit zenska na meliry.... hlanve vrera rikam je tam pradlo na prani : mama jojo ja to pak dam vyprat a Hovno ... je tam pradlo na zehleni - ja to pak vyzehlim (zehli to tyden).. takze aby tu bylo uklizeno mala musi rvat v postylce aby sem to uklidiula

ještě chvilku a bude i odmlouvat :-D to chce ještě jedno, aby se tahaly navzájem, hráli si, prali se.... a mamce dali pokoj :s:

Asi nemá svůj den! to se stává! to taky znám a dokonce i usbe, jen teda nebrečím a nechi aby mě někdo nosil, ale protivná dokážu být!Katka a Vivi

Ahoj Johanko, u nás je to podobný, Týna vyjímečně prospinkala celou noc, ale ráno otevřela pusu dřív jak oči a je hrozně protivnáááááá :( ale před chviličkou začla mohutně vyprďovat, tak třeba až vyrobí nadílku do plínky, bude klidnější... doufám, jinak se půjdu picnout

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka