mateřská demence...

11.12.2008

ahoj holky... normálně mě hrabe... přišla jsem dnes do pekařství a chtěla jsem HOUSENKU SE SÝREM... a JEDNY VÁNOCE S MANDLEMA... a k tomu DVĚ JAHODY S KOBLIHOVOU MARMELÁDOU.... no tak to už je mazec... taky to někdo máte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

dnes jsem smažila kyselici a vařila bramboráky jo???? :00: :00: :00: :00: jedu kupovat dárky, tak snad je tam nezapomenu, nebo zas nebudu chtít po prodavačkách nemožný :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s:

Krásný :s: :s: :s: No jo, ono to někdy z tý pusy nejde správně:) Já nevím, už teď v těhotenství musím usilovně přemýšlet, pro co že jsem to vlastně šla so kuchyně/koupelny/obýváku/ložnice a většinou vezmu stejně něco jiného a po půl hodině zjistím, že jsem vlastně chtěla dělat něco naprosto odlišného, překecy jsou na denním pořádku.... tak doufám, že v mateřství to nebude o moc horší....

tak to je slušný :s: :s: :s: :s: a to si ten můj myslí že až porodím že se ta těhotenská demence zlepší a ono to zatím vypadá že to bude ještě horší :c: :qu: tak to mu ani nebudu říkat nebo ode mě uteče ještě před porodem. :spid: :///:

Tak to mě v krámech zatím nehrabe, ale zato doma to jstojí za to. Mluvím sama se sebou a dokonce na sebe někdy i šišlám. Třeba láduju prádlo do pračky a nahlas si k tomu povídám: Tak teď dáme prát prádýlko, napapáme se a pak půjdeme na procházku. Prcek přitom leží v postýlce v ložnici :n: . Kam to spěje??

:s: :s: Tak to je pěkný. Já zase nechávám na poště kabelku na pultu pravidelně.Ale nepovím na které :s:

HAHA,já zas byla dnes ve třech krámech a nákup jsem zaplatila a nechala ho tam.K dyž to bylo po 3 tak už jsem se musela tlemit.Nojo leze nám to na mozek :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky