Prvni kase na noc ??

11.12.2008

Ahoj holky, uz jsme zacali 5. mesic a tak me ceka zavadeni prikrmu a kasi na noc. Ohledne tech kasicek bych se Vas chtela zeptat, se kterymi mate nejlepsi zkusenosti. Jsme na UM - Nutrilon 1HA, tak bych mozna mela pokracovat i radou kasi Nutrilon, ze? Chapu to spravne, ze misto vecerniho mlecka udelam jen kasicku nebo udelam oboji s tim, ze prvni dam bobeckovi kasicku a pak se doji mleckem?? Nebo muzu tu kasicku udelat s mlickem dohromady?? Diky za rady!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kasicka se micha s mlickem....takze to je vlastne 2 v 1.....aspon teda tady ve francii, ale pochybuji ze by v cesku to bylo jinak...udelas normalni davku mlicka co pije a do toho mu zamichas urcity pocet lzic te kasicky....tam musi byt navod...tak hodne zdaru :one: nasemu malymu to hrozne chutna, normalni mlicko mu tak nejelo, tedka vypije i 260ml!!!! A davame ji rano a vecer....

In reply to by janchoo

Takze ryzova nemlecna?? A jakou znacku mas overenou? Divala jsem se na Nutrilon a vyrabeji bud Prvni kasi (kase s kojeneckym mlekem, ryzi a kukurici) nebo ryzovou mlecnou. Ktera bude lepsi? Nebo mam zkusit nemlecnou ryzovou od Hami? Diky za radu! Jo a kde ve Francii zijes? Mam Francii rada, kdysi jsem z FR maturovala a dodnes ji v praci pouzivam...

In reply to by Mishicka

Jee tak to fakt nevim jestli je mlecna nebo nemlecna, tam nic takovyho nepisou....znacku co mam ja, se vyrabi jen tady, v cechach neni, takze s tim ti moc neporadim :? Ale urcite bych zacala s tou nejjednodussi, jen ryzovou....ale hlavne tam nesmi byt ten lepek.
Jinak zijem blizko Zenevy....moc pekny, tedka nam tu uz druhy den sneziiiiiii :\x: :a:

In reply to by janchoo

Tak u nas se ted oteplilo, takze to tu na zimu moc nevypada :-(... Co se da delat.... A na Vanoce pry taky nebude zima a o snehu si muzem nechat zdat :r: . Jak dlouho uz ve Francii zijes a jak mas stareho cipiska?? To jsem ale zvedavka, ze :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka