Dítě tyran a 21 kg dole...

11.12.2008

Moje dítě je malej tyran, poslední dobou když sem náhodou zavítám, tak si jen stěžuju!!!! No ale čím je Simča starší tím je to s ní horší. 26.12. nám bude 9 měsíců a hlavní náplň jejího dne je vztekání a řvaní, když si potřebuju odskočit tak je to nejhorší....hysterickej řev.Ve dne nespí, v noci taky ne :n: :( Přítel mi včera říká, "Seš hroznej nerv, taková si nebejvala" :00: A čemu se diví, nervy už mám na cucky, kolikrát mám chuť nechat malou ať si vyřve hlasivky a někam zmizet, ale taková drsňačka fakt nejsem...každopádně mě asi brzo přivede do blázince.
:\x: :\x: :\x: Jinak jsem dala dolu už 21 kg za necelý 3 měsíce, taky díky Simče

no já si taky dělám z malýho srandu že to bude náš diktátůrek...je to lev a tak je pravda že si umí dát najevo nespokojenost a vztekat se taky umí,ale mi jsme odost mladší tak třeba časem bude v pohodě a když né dostane na zadek :s: a co sní chodit po kámoškách na kafí a tak třeba zlobí bo se doma nudí...jerabina

Ahoj Foxi.. tohle znám, taky jsme si tím prošli.. je třeba jen vydržet.. za čas se to spraví uvidíš.. držím palečky.. :)

Ahojky Foxi...Tak to Ti nezávidím....Já mám taky sice hyperaktivního tomíka, který vyádí, když odejdu, ale v noci celkem spí.....Ato držíš nějakou dietu? Tolik kilo jen za 3 měsíce? Taky bych potřebovala.... :)

Já jsem taky Simona a mamka mi vypráví, že jsem byla pěkná potvora. Nespala jsem skoro vůbec. Uřvaná jsem byla, vzteklá.... Tak snad ten můj vánoční dáreček nebude stejnej :-( Jméno po mně mít raději nebude :-)
Chápu, že jsi na nervy. A přítel by ti měl pomoct a ne ti ještě nadávat do nerváků...

No tak v tom případě ti ty kilečka ani nezávidím :) Ale neboj, ono se to s malou taky srovná........já vím, že je to ohraná fráze, ale co naděláš, jednou jsou to naši prcci, tak to s nima musíme vydržet :cc): Takže pevné nervy :a: :00: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka