Termín 3.7.2009

04.12.2008

:a: :\x: :cc): Ahojky,je tu někdo se stejným termínem a s Teplic?Pročítala jsem komentáře o porodnicích tak možná si s někým podělíme o zkušenosti s Teplickou porodnicí.Ještě dotaz : na 3D ultrazvuk se chodí běžně nebo jen na doporučení Dr. ?

tak ja jsem z teplic, ale zase nejsem v 10.tt. Jsem v 21.tt :one: ...rodit v Tcich ale urcite nebudu-po tom, co vse se v teplicke nemocnici deje bych tam nesla, oze proste v teplicky zdravotnicky personal nemam duveru-ted mam v nemocnici lezet dedu na urazovce(uz je tam 4.tyden) a fakt hruza-malem ho nechali umrit, oze mu neudelali vcas operaci a nechali ho tam pred ni lezet cely tyden!!!..takze tam do porodnice rozhodne nepujdu-pokud by nebyly komplikace, tak ok, ale nikdy nevis, co se muze pri porodu prihodit...a to bych si pak vycitala do konce zivota :n: ...ja se pojedu tak za 2mesice zaregistrovat zrejme do Kadane-na kadanskou porodnici jsem slysela samou chvalu, je tam komplet nova a moderni(saly i pripravka)...pry personal super, 7nadstandart.pokoju...akorat je to holt hod, cesty, no...to je jediny!

In reply to by nathali

:e): :j) ahojky,a proč nejdeš do Ústí?Slyšela jsem celkem chválu.Já v Teplicích rodila dvakrát.Prvně nic moc přístup ,ale podruhé si nemůžu stěžovat.Kdyby tam byla ta samá por.asistentka tak se nerozmýšlím.Teď se mi tam taky nechce.Není tam žádný doktor kterému bych důvěřovala a sestry prý taky nic moc lidský přístup.A ke komu chodíš do poradny pokud se můžu zeptat?

In reply to by Libuš

chodim k dr. Davidovi do Vrchlickyho..je uzasnej!...jinak kamaradky, co rodili v Tcich, tak byli taky spokojeny, ale ja se proste bojim, kdyby nahodou nastaly nejaky komplikace..proste tam nemam duveru v lekarsky schopnosti...nemuzu tam jit uz z tohodle duvodu, oze bych umrela strachy prestoze by mi nic nebylo :n: ...do Usti taky nechci, oze jsem slysela od 3svych kamaradek, co tam rodili, ze najeli na totalne arogantni pristup(stoupl jim do hlavy jejich ohlas v okoli a to, jak kazdej chtel mermomoci rodit v Usti, oze jsou taaak uzasny!!)...takze jsou pekne arogantni a navic tatinky pousti az k zaveru porodu, nesmi tam byt v prvni dobe porodni a o to jde treba me-chci tam chlapa jen v prvni dobe, na sal nepujde...a znama tam rodila dvojcatka, holky normalne donoseny, zdravy se super porodni vahou a v noci po porodu jim 1umrela-spatne ji procistily dychaci cesty, mela tam plod.vodu a vnoci se udusila!!!.tak to byla pro mne posledni kapka...vim, ze stat se muze kdekoliv cokoliv, ale radsi pujdu tam, kde jsem zatim neslysela jedine negativum:-)

Ahojík,
z Teplic tedy nejsem, ale termín mám skoro stejný jako ty - 1.7. :-) S tím ultrazvukem nevím,ale asi tam musí poslat doktor, ten můj už mi řikal, že půjdu, tak nevim. Taky mám dotaz, je ti tak špatně jako mně? Už se těšim, jestli mě to vůbec přejde a já si to konečně začnu užívat, protože čtyřikrát za den objímat záchodovou mísu, není žádný šlágr :-(

In reply to by monlik

:s: :a: :dance: Ahojky,no špatně mi je ,ale nezvracím.Nikdy jsem v těhotenství nezvracela.Užívám homeopatické kuličky a s těmi to přežívám mnohem lépe.Ale stejně přijde podvečer ,začnou se mi klížit očka nebo mi začne být strašná zima a jdu hajat.Taky ta domácnost je odbývaná .Unavou se sotva ploužím.Snad to brzy přejde. :'zz):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka