Barva kočárku

10.12.2008

Ahojda holky, potřebuju poradit:-) Vybrala jsem si červený kočárek casualplay S4, ta barva se nám hrozně zalíbila. Teď mi začalo vrtat hlavou, jesli není blbé, když se nám narodí třeba kluk, a my ho budeme vozit v červeným kočárku. Pohlaví totiž nevíme! Myslíte, že je to jedno, hlavně, že se nám líbí? Díky :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,já jsem si to také myslela,že v dnešní době jsou lidi rozumný a je úplně jedno jestli se kluk vozí v červeném kočárku.My jsme se také nechali překvapit a přesně jako Ty jsem řešila dilema.Mě se totiž líbil kočárek červeno-černý,manžel mě odrazoval (měl pravdu),ale já jsem před sebou viděla už jen ten červeno-černý a ostatní kočárky mě už nezajímali :P Tak jsem si ho koupila a hned jak jsem s ním po prvé vyjela,jsem litovala.Lidi ze všech stran na mě pokřikovali,jak se má ta moje holčička a já asi 10x musela říkat,že máme kluka a pak koukat na jejich překvapený pohledy,jako že červenej kočár.Dokonce mi i soused,celkem mladej chlap (že bych to nečekala) řekl : TO Z NĚJ DĚLÁTE BUZNU UŽ OD MALINKA JO?? Tak jistě pochopíte,že to mě šokovalo,jak si tohle může někdo dovolit říct o maličkým tvorečkovi.Chtěla jsem kočárek mít i pro druhého mrňouska,ale s jistotou vím,že pokud bych měla mít kluka,tak kočárek na 100% kupuju nový.Ale zase pokud žiješ ve velkém městě,kde se nepotkáváš stále se stejnými lidmi,tak je to jedno jaký kočárek máš.

červená neni holčičí naše ema nejdřív jezdila v zelenym a ted má oranžovej a golfku budou podle všeho žlutý

myslím, že na tom nezáleží.... :) i pro kluka je červený :/;x: hezký... Moje sestřenka ho měla taky... Jinak máme stejný vkus co se týče kočárku... :dance: mám ho taky... a už se moc těším až vyjedu na procházku :\x:

Julie, myslím, že je to jedno!!! Hlavně v dnešní době
My také ještě nevíme pohlaví, ale je pravda, že spíš pokukujem po univerzální barvičce...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka