nekolik fotek ...

11.12.2008

Ja k mame hodnou Deisy :s: nebo blbou ? Kolik psu si nach dat bryndak ( je to ten co se pretahujr prez hlavu :s: )

na naše kočky a taky drželi ... zkusím dát do blogu fotku :) Akorát mamča nemohla chvilku rozdýchat, že zkouším nové bryndáčky kočkám ... holt nemá kupovat tři :)

:c: :c: :c: , no a s tím bryndákem, to je hodně vtipný... :!k: :!k: :!k: .Jo včera jsem ti nějak nestihla naúsat dp blogu, jak si tam měla ty fotečky jak ti malá cupitá po bytě... :qu: :c: , máš to, ale dítko šikovné... :c: .No a s tím jak má pesan svůj gauč, tak to znám, naši pesani mají taky svůj gauč... :) .

babičin kocou podotýkám nekjastrovanej a venkovní se nechá vyfiknout celej kabátek kalhoty čepička některý zvířata jsou fakt trošku trubky :D

:s: :s: :s: :s: Tak vaše pesinka dostala bryndák a náš pesan dostal papírovou plenku... sice potřeboval větší velikost, protože jeho zadek je větší než Gabčulíka, a ještě mu tam museli vystřihnout díru na ocas, ale chodil s ní docela dlouho, než jsem ho vysvodobila... jo, tohle může napadnout jen naší Lucku (a to měla v září 18 let) :s: :s: :s: :///:

In reply to by Johanka a Rozinka

Určitě dělají... ale ne mezi dětskejma... hahaha... já byla v pondělí kupovat psovi nový obojek a tom "zverimexu" nebo jak se to dnes jmenuje jsem viděla normálka jednorázovky papírovky... čumím na to, jestli vidím, co vidím - a ony to byly papírové kalhotky pro hárající fenky... a velikosti tam byly různé... tak určitě počítají i s velkýma fenkama... ale protože máme psa, tak jsem to zas tak dalece nezkoumala...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka