Zamlklé těhotenství

11.12.2008

Ahoj holky, tak se s Vámi loučím, stalo se to, co jsme předpokládali "zamlklé těhotenství" :-( Revizi mám již za sebou, tak teď si dáme tři měsíce pauzu. Jen se obávám toho, co bude příště, nějak teď vidím vše pesimisticky! Přeji Vám všem moc moc štěstí.

Kliknutím vložíte smajlíky:

mam po revizi druhy tyden.Srdecni akce se vubec neukazala.Byla jsem v 7 tydnu.Ted cekam na prvni MS a po te druhe prej muzem znovu na to.Kdyz sis to jednou prosla,tak pak budes mit strach u toho druhyho,toho se uz asi nezbavime.....Jinak mam negativni skupinu,tak jsem dostala nejakou vakcinu,aby se to snad po druhy neopakovalo.V lednu jeste na krev,jestli jsem nechytla nejaky bacil behem tehotenstvi.Drz se a odpocivej

ahojky, já si prožívám teď to samé. 5.12 jsem byla na revizi a teď jen čekat a čekat..dost mě to vzalo, protože jsem to nečekala, ale žene mě dopředu to, že se za chvíli budu mít zase z čeho se radovat. Mě řekl doktor počkat tak 6měsíců, ale to se mi zdá hodně, takže to zkusíme tak v březnu. Moc držím palečky!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, snažím se věřit, ale stejně se bojím co bude příště... Můžu se zeptat, za jak dlouho ses po revizi zase snažila a za jak dlouho otěhotněla? Také jsi prodělala zamlklé těhotenství? To druhé bylo už bez problému?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak hlavně že už máš alespoň teď toho jednoho Adámka:-) Tak si budeme držet pěstičky navzájem. Já tu srdeční akci neměla vidět vůbec, čekalo se až do 9 TT a nic :-( no jsem na to zvědavá, už se těším až za námi budou ty tři měsíce a budeme moci začít nanovo... Teď jsme se snažili půl roku, tak uvidíme co nás čeká příště. Ale tohle si už prožít nechci. Jsem domluvená s lékařem, že v únoru mi předepíše kyselinu listovou... kéž by to k něčemu bylo a člověk se tomu špatnému mohl nějakým způsobem vyvarovat, ale ať se snažíme jak se snažíme, ovlivnit se to nedá:-(

In reply to by JJana

hlavně v klidu,snad není tady opravdu těhulky co si tím neprošla.Mě se to stalo letos v březnu ve 14tt a podívej nyní jsem 33tt a mimísek je zdravej jako řípa.Jen ten strach ten mě tedy neopustil ani teď a asi si oddechnu až ho budu držet doma v náruči.Nám se to po revizi povedlo hned po první ms která proběhla po 45 dnech od revize,kdy mi to dovolil i doporučil gyndař protože bylo vše v pořádku a že je prý tělo vyčištěný a je větší šance hned otěhotnět.Tě ale nenabádám jen ti říkám jak jsem to měla já. Tak hlavu vzhůru a přeji ti co nejmíň pak se bát.

In reply to by mawerička

No tak tedy také víš o čem píši... hlavně že je to teď v pořádku, to se už povede, máš to za pár:-) hodně štěstíčka. Jinak mně doktor doporučil další pokusy nejdříve po 3 měsících, tak se to budu snažit dodržet, budu užívat kyselinu listovou a uvidíme. Také jsi měla zamlklé?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka