Kluci na přebalováku :)

11.12.2008

Ahoj maminy, zvládáte v rychlosti vyměnit plínky? :? Náš Davísek je opravdu mistr! Mě teda zatim nezacílil, ale taťku i doktora od hlavy k patě. :///: Někdy mám pocit, že je to jak když vám vypadne hadice s proudem vody z ruky. A většinou po koupání, to se mu líbí, pak se chechtá při utírání, píská při mazání a pak se zčůrá. Jak kdyby věděl, že celá ta příjemná procedúra bude ještě jednou! :s: A dneska v noci mě dostal, když jsem se natáhla pro plínu, otočil se na bok a ohodil zeď! :///:

Kliknutím vložíte smajlíky:

no jejej...tatínek mu říká atomovka...ale zatím jsem to schytala pokaždý já, jak kadění (dokáže dostřelit až za svoje uši, to fakt nechápu) tak čůrání (hlavně na přebalováku, to ho asi baví)...nedávno mi uprd do kyblíku na koupání a rázem změnil konzistenci vody...to byl rychlej konec koupání ...uff

my měli občůraný úplně všecko ;) a on uměl dokonce řůrat i za sebe :D prostě vše kolem něho celých 360 stupnů bylo počůraný alespon jednou :))))) já jsem to schytala několikrát a manžel jednou umýval i hlavu (citlivka :s: )

to nedělaj jen kluci, já mám táák šikovnou holčičku, ta zacílí stoličkou - tak se uprdne, že jsem celá špinavá - triko, gatě, podlaha.Taky šikulka.

In reply to by Karoline

tak to je fakt šikulka! :qu: My dokrmujem a je toho většina. Takže kadí tak jednou za den, někdy dva a to pak taky stojí za to. To je většinou až na lopatky a někdy to prostřelí nohavicema. A pinďulína abych v tom hledala... Ale že by to po mě střílel, to ne! :s:

In reply to by skořice

pak otírat ty pindulíny, to je sranda. Malej taky byl vždycky celej zabalenej do hovínek. U malý je to taky náročný, má dost faldíčky, takže se lehce zaprudí, ale naštěstí mi dá včas vědět, že tam něěěco je!A jak jste starý?? Sabče jsou tři měsíce. Já zatím plně kojím, malýho jsem kojila rok a pak ho odstavila - dělal u toho kravinky a pít ho nebavilo.

In reply to by Karoline

Daví zatim faldíčky moc nemá, spíš je dlouhej. A jak říkám, konečně se mu udělala prdelka, měl jenom rejhu v zádech. :P Kojení už jsem tu probírala na diskuzích mockrát. Dělám, co můžu, ale moc mu nepřitejká. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky