Holky nevíte

11.12.2008

co způsobuje tvrdnutí břicha? A proč je to pro mimčo tak nebezpečné?Vždycky když se večer zbudím že se mi chce na záchod tak mam tvrdé břicho,nevím jestli to není tím že mám plný močák protože pak je opět měkoučké.Děkuji za odpovědi papa

od 20 tt začínáají kontrakce - tvrdnutí bříška - do 10 stahů denně je to normální, to se děloha připravuje na porod - prostě si to zkouší na nečisto. Od 28 tt se to může zdvojnásobit. Nesmí být moc bolestivé a hlavně ne pravidelné. Takže pokud je to jen nahodilé, tak bych si s tím hlavu nedělala. Máme je všechny. Jsem 31 tt a mám je od 19 tt a žádné magnézko neberu :) Tak ať se daříííí!!! :k:

tvrdnuti zpusoubuji mirne stahy delohy - pripravujici se na porod.. rekni to dr ten ti napise magnezko a hlavne se budes muset drzet v klidi a spis polehavat ( aby ti nehrozil predcasny porod... treba ja sem zacla tvrdnout kolem 24t a porodila sem v 36tt (ale nelekej se !! ja to mela slibeny ze porodim driv hned jka mi dr rek ze su v tom :) diky me telesne konzistenci :s: hubena a mala)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka