Co za dárek pro prvňáčka???

11.12.2008

Holky, můžete mi poradit, co máte větší děti, jaký dárky se vám osvědčili??Synovi je 7, tak nechci kupovat furt jen hračky, ale taky něco, aby ho to rozvíjelo v tomhle věku a zaujalo. Sabince jsou tři měsíce, tak taky pořádně nevím. Leží na hrací dece - ta jí začala bavit a nebo v hracím křesílku, tak nevím, asi nějaký chrastítka, že jo.Díky, matky, papa.

Kliknutím vložíte smajlíky:

no já mám druháka a loni jsme mu koupily autodráhu,bavila ho měsíc protože jsme neměly čas s ním pořád jezdit závody.Pak miluje dinosaury a tak knížky různé,pak protože chodí na skauta tak přítel lesa-tam je všechno od hvězd,první pomoc zvířátka prostě tahle knížka zabodovala v jeho zvídavosti okolo a hlavně si četl sám a lego.No ostatní věci,hračky a tak ho prostě nebraly kromě té jedné knížky a lega.Pořád si skládá z lega takže star wars lego to u nás jistí.Poslední dny si zamiloval skládání z papíru tak sháním knížku skládáme z papíru.Takže ti přeji šťastnou ruku při výběru,dost nás mrzelo když drahý věci zůstaly ležet jako zbytečnost.

In reply to by mawerička

další tip - Přítel lesa. Malej má taky lego, ale to ho už moc nebere. Tak jsme zkusili Merkur - pamatuješ? Vyrábělo se to když jsme byli malí a teď to vyrábí dál , tak s nim manžel složil nějakou bugatku, tak to se mu líbí, ale sám to nezvládne. Tak dík za radu.

Já mám 6 letou dceru, druhé dítě teprve čekám.
Kupujeme jí kolo a pak samé kravinky, ale včera mi v knihkupectví zaujala knížka Trojrozměrná fakta - Dinosauři, mají i lidské tělo. Je to knížka za cca 400,- a je plná různejch vychytávek. Musí se to vidět :) Určitě se někde pozeptej, myslím že pro prvňáka ideální.

In reply to by jayka

já myslela na ty dinosaury, tak se na to zeptám. Kolo má nový od léta. A to lidský tělo nemusí bejt špatný, furt ho zajímá , co dělá srdíčko, střeva apod. Tak díky za tip, já furt lezu po netu po hračkářstvích a nic. Snad jen, že chce toho postýlkáčka Médu Pú - spací pytel, tak ten to jistí. Ještě pořád věří na Ježíška, ale mám strach, až mu ve škole někdo řekne jaxe věci mají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka