ZAtím nic

11.12.2008

Tak se ještě nedostavila, tak jsem zvědavá. Dnes pátý den zpoždění, což bylo zatím největší zpoždění od vysazení, tak to bude napínavé, jestli to dnes nedorazí to by mohlo vypadat nadějně. Příznaky zatím moc nepociťuji, ale je pravda, ež mmám ted i hodně stres v práci, tak to může taky ovlivňovat. S testíkem chci vydržet do soboty. Jeden jsem teda zkoušela v úterý, ale to jsem ani moc dvě čárky nečekala. Tak držte palečky at jsou v sobotu. Tak se mějte a včem brzo //. Pa pa :||): :cc): :/;x:

Holky děkuju všem za podporu a držení palečků. No uvidíme, jsem docela napjatá. A taky všem držím palce.

Moc držím pěsti, já byla taky v jednom kole v práci, takže to bylo úplně stejný, nedostala jsem to a ani test nevyšel, až pak po víc jak týdnu, už jsem chtěla jít k doktorce na vyvolání MS a najednou se tam slabě rýsovaly // a všechno v pohodě. A dej vědět, jak to dopadlo :o)

Ahoj tak ti přeju ať ti to vyjde!!! A jsi těhu!!!! Já jsem dostala minullý týden injekci protože jsem to měla dost nepravidelné. Ale ještě jsem to pořád nedostala, tak jsem zvědavá!! Měj se a dej vědět. Ahoj

Ahojky. :c: No vypadá to dobře,i když stresem to být může,měla jsem to taky. Ale tobě držím palečky ať to je mimísek a né žádný stres. Hodně štěstíčka a pak nám dej vědět,až tam budou // na těhu testíku :one:

Ahojky, ty jo, pět dní je i na stresík docela dost...ne :s: ? To by jsi ještě stihla krásnýho Ježíška :w: ...tak já ti moc držím palečky....musím říct, že bych testovala asi každou chvíli nedočkavostí :ww: , ale já jsem takový tele :///: ...tak nám tady dej vědět!!! já má zrovna PD, tak i včera večer jsme si s manželem dali záležet, aby jsme měli mímo, tak uvidíme...v nejhůř budu pokračovat 6M snažílkování...tak pa a držím palce :one: . OliKlim

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka