Dobré ránko!!Potřebuji radu!!Majdinka má kapičky na tu chudokrevnost a

11.12.2008

měla bych jí je dávat bud dvě hodiny po jídle, nebo půl hodiny před jídlem.Jenže já je do ní nemůžu vůbec dostat, včera jsem to zkoušela s čajem, ale ona to vyplivne,nebo to pak vyzvrací.Do čeho, nebo jak jí to dát, aby to pozřela.Nebo mám zavolat dr.at mi pro ní dá něco jiného??

AHOJ Danko, nejmenujou se ty kapičky náhodou Maltofer nebo tak nějak? je to takové divná barva, teď si nemůžu nějak zpomenout jaká :n: :? Já taky Tomíkovi kapala myslím 10 kapek a měl to mít hodinu před jídlem, ale šlo mi to kapat, prostě jsem otevřela pusinku a na lžičce jsem mu to podala, a spolkl to....tak nevím jak ti poradit... :(

já to dělám tak, že ji otevřu pusniku a kapičky ji kapu přímo do ní. Ale to jsem dělala se Sabíkem a teď s Baby calm a oboje dvoje jsou na chuť dobré, tak mi to nevyplivne. Bohužel nevím co Ti jiného poradit, promiň.

In reply to by Beruska_Zuzanka

Když jsem jí dávala sab simplex na prdíky, to jí šmakovalo, ale tohle je pro ní horor.No nevím, jestli by se mi zadařilo jí nakapat 15kapek přímo do pusinky, to by mi ji musel někdo držet... :!k: a to by se jí taky nelíbilo... :n: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka