Dobré ráno prosinečky, měla jsem bolesti celou noc

11.12.2008

Ahoj, to byla noc :( vůbec jsem nemohla spát.Měla jsem hrozný bolesti a hrozně my tvrdlo bříško.Už je to hrozný.Míváte taky některá takové bolesti?A ještě k tomu my brala křeč do nohy.
Jinak ten sex jsme včera vyzkoušely a zatim nic jen ty hrozné bolesti které už přešly. :)
A jakou jste měly noc vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jsem na tom stejně jako ty.Akorád že to nebyly nějaké malé, byla to bolest jako krá.......A ted se cítím nějak divně, pořád mam tlak na spodek a tu a tam taková menší bolest.Tak nevim jestli už se rozpadnu.Kéž by. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tlaky už mám taky dlouho.A jestli jsem otevřená nebo ne tak to nevím , :( a jak dlouhý mám čípek taky ne.Mě doktor ted nevyšetřoval ani nedělal ultrazvuk.Jen ty ozvičky.

Ahojky, hi hi, zrovna jsme to řešily, že to asi bude úplňkem, jsem taky 38.tt a úplně to samé, nespala jsem skoro vůbec.... Sex je sice super, ale asi ne na vyvolání porodu, takže křeče do nohou, bolesti v bříšku (asi poslíčky).... Kdy máš termín?

Ahojky, já spala docela dobře, až na přetáčení z boku na bok. To je taková práce :-). Já už bych tak chtěla porodit, ale zatim žádnej náznak. S tim sexíkem tě obdivuju, já na to nemam vůbec náladu, už asi 3 měsíce máme s manželem pust. Doufám, že po porodu to bude jako dřív a budou zase chutě :-). Snad je to jen přechodný období - doufám..

In reply to by Shelby

Neměla chut na sex snad celých prvních 6 měsíců.Až jsem se divila.A až ted jsem měla chut zase třeba 2 krát za den.Ale po včerejšku a jak mě všechno bolí atak už žádný sexík nebude. :s:
Už je to stejně hrozné cítím se jak sud. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka