dotaz - Mojžíšové metoda

10.12.2008

Jaký máte kdo zkušenosti s metodou Mojžíšové? Pomohlo? Co všechno to zlepšilo? Jak dlouho od začátku cvičení a kam chodíte/jste chodily?

Díky všem za každý řádeček. :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, neznám přesně tvůj nález a neviděla jsem ani rentgeny. Každopádně pokud už ti napravovali levator ani a kostrč per rectum, jsi na dobré cestě. Cvičit jsi neměla přestat, ale co teď už! Navíc si nebudeme nalhávat, komu by se chtělo, že?! Takže pokud chceš miminko, tak začni cvičit a klidně na tom už můžete začít pracovat. Nechápu co tím rehabilitační doktor chtěl říct, zvýšené riziko tu není - ale jak říkám, neznám tvůj nález, takže nevím co přesně s kostrčí máš. Navíc per rectum by ti měli udělat znova (jestli mohu doporučit, a´t ti to udělá fyzioterapuet než lékař...mají v tom větší praxi a jsou líp školeni). Kdybys měla nějaký dotaz tak se mě klidně zeptej. Romča

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Pokus se někoho sehnat. Jak už jsem psala na www.neplodnost.cz jsou vycvičeni fyzioterapeuti podle kraju. Je to i lepši kvůli cvikům, protože by tě měl někdo zkontrolovat jestli je děláš dobře. Každopádně já nevidím problém v tom, že bys neměla otěhotnět nebo by bylo těhotenství rizikové. Riziko tu je vždycky....a můžeš být úplně zdravá, mladá bez problémů a stejně můžeš být na rizikovém těhotenství. Nebála bych se toho.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

...jee, tak to jsme na tom byly naprosto stejně s tím IVF a injekcí.... :one:

Aspoň mně určitě pomohla, s předchozím partnerem jsme se snažili 5 let o mimi a nic, ale s nynějším byla ta cesta o dost kratší, cca 3/4 roku.... V lednu jsem začala cvičit, jednak jsem chodila na rehabilitace (problémy zad), kde jsem po domluvě začala i s cviky p. Mojžíšové, a po jejich skončení jsem cvičila i doma...v květnu jsem otěhotněla...ale je fakt, že nám k tomu doporučovali buď hodně aktivní sex, nebo naopak větší pauzu. Zabrala pauza, v dubnu jsme měli kontakt jenom jednou a v květnu taky a ono to vyšlo...nic jsme nepočítali, ani neměřili teplotu, prostě samo... Oplodnění někdy trvá i několik dnů, takže to nějak vyšlo.... Je fakt že náhoda to byla a trefila se nějak i do poloviny mezi menstr., čas kolem ovulace...

Takže přeji hodně štěstí, moc síly, ale hlavně pevné nervy, proto že já u toho byla moc vzteklá!!!, ty cviky na začátku jsou docela "záhul" a než do toho přijdeš...blééé... Šlo ale samozřejmě o poctivé cvičení!

K.

ahojky, já jsem chodila na Mojžíšovu metodu sem: www.klub-slunecnice.cz, a moc mi to pomohlo, je to hlavně na zpevnění, ale i zároveň uvolnění pánve a celkově je to dobrý na všechny ženský orgány, není to nijak náročný, ale je potřeba se tomu věnovat pravidelně a cvičit poctivě, ne jen to odfláknout a mít to rychle za sebou. Měly jsme moc fajn cvičitelku a chodily tam ženský všeho věku. Nám se dlouho nedařilo, začla jsem cvičit od června a v září už jsme počali, ale pokračuju v tom i dál, sice nějaký z těch cviků nemůžeš v těhotenství, hlavně na začátku, cvičit, tak to vynechávám, ale jinak super.

Jsem fyzioterapeut a nez jsem otehotnela,tak jsem delala mojzisovou.Provadi se pul roku,vetsinou se do te doby otehotni.Nekdy jsou ale problemy jinde.Je to ale nekomplikovana a dost ucinna metoda.Napravi se ti panevni dno,nesrovnalosti jak svalove tak kosterni a dale zebra a krcni pater.Musis kazdy den cvicit predepsane cviky.Kdo to dela a na to papir najdes na www.neplodnost.cz.Je to tam podle kraju.Romca

my jsme cvičili Vojtu. O Mojžíšové toho moc nevím. je mi líto. Ale každopádně, jsem slyšela, že pomáhá. :a:

In reply to by Llotta

No právě, taky jsem slyšela, že pomáhá, ale nemám se koho konkrétně poptat...

Jinak Vojta fakt pomáhá - příbuzná takto rozcvičila dítko o kterém doktoři tvrdili, že v životě nebude ani chodit a teď je malému 5 a chodí normálně, jen ne tak ladně jako jiné děti, ale už i kluše občas, takže ta takt pomáhá moc. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka