holkýýýýýý je tady ještě někdo????????,

10.12.2008

Tady se už spíííííííííííí, kdo chce pokecat, já mám zase nespavou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já se právě přestala učit ráno po šesté vstávám a frčím na zkoušku a pak cca 180 kiláků "domu".

In reply to by Rendulik

Ahojik, no jo, já poslední dobou nemůžu usnout. Jak si lehnu tak malej kope jak divej. Co ty? Taky ponocování? Já včera do tří, ráno bylo hrozné :r:

In reply to by Rendulik

Já už mám muže doma, ale pro změnu jde zítrra na denní a už spí.
Doufám, že malej dostane rozum a v noci bude spát. Já už se těším jak si budu moct lehnout na břicho, špatně se mi spí.

In reply to by lucinecek

mam spousty,snad jen dokoupit nejaky dupacky,ale myslim,ze mala dostane neco od jeziska-babicek :) Jinak jsem zasobena od kamosky,nejaky peckovni frajersky veci jsem si koupila.No a od ledna postupne zacnu ty velky veci,prebalovaci pultik,kosmetika,monitor a nakonec tak brezen kocarek.

In reply to by Rendulik

Já vůbec nevím co ještě dokoupit za věci, mě se toho zdá málo, ale všichni říkají,že nemám pořizovat věcí moc. Že až pak po porodu to dokoupím, ale já fakt nevím. Jaký jsi si vybrala kočár, já Xlander

In reply to by lucinecek

ze nase deti nebudou nahaty a pak se da dokoupit vse,ja myslim,ze uz ted mam moc bodynek,atd.Ty uz mas postylku,a takovy ty veci?Ja byla rozhodnuta pro Neonato a ted vaham,tak ja nevim,libi se mi i ABC desing,tak ja nevim,co nakonec koupim,treba narazim na nejakej fajn kup i pres inzerat,nebo pres zname.

In reply to by Rendulik

Já už mám vše vybrané ale koupím to až po novém roce. Zítra budu objednávat monitor a lahvičky z lekarna.cz
S tím oblečením nevím, radši si toho koupím víc, myslím, že takové obyčejné bavlněné věcičky se unosí. Sametových dupek moc nechci. Musím ještě dokopit ponožky a čapky.

In reply to by Rendulik

Tak ten kočár a peřinky do něj, postýlku a vše do ní + alespoň 2X navíc povleční, jinak nemám ždnou kosmetiku a pár těch věcí na oblečení čapky, ponožky, rukavičky, dupajdy a nějaký tepláčky - uvidim taky co se sejde po vánocích, myslím, že babičky něco dovalej.

In reply to by Rendulik

Ne to bohužel nevím, ale to už určitě má... :)))
Jojo penízků to bude stát, ale s tím jsme počítali a navíc to bude i na druhý a určitě pak budou děditt i další v rodině.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky