mimi na 3D

10.12.2008

Ahoj holky,
tsk jsme dneska byli na 3D, byla to taková rychlovka, mimi se moc nepředvedlo, hlavičku má už úplně dole a asi zrovna spinkal. Potvrdili nám klučinu, a holky on si tam normálně hrál s pindíkem:) Byla to sranda, ale pak se už nenechal okukovat a otočil se a my měli po.

Myslíte, že se ještě přetočí nebo už zústane hlavičkou dole? :one: :one: :one: :one: :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ivete tak to je hustý správnej chlap blahopřeji prosím tě byla jsi n3D v Praze? nevíš kolik stojí nebo ten 4 D díky papa

In reply to by Ivete

Nene byla jsem v kolíně, stálo mě to 1000,- v praze to stojí cca 1200,- kouokni na stránky ústavu péče o matku a dítě v podolí. Tam jsém byla na utz v 1.trimestru a byli tam moc hodní a ochotní. Ale zavolej si tam dopředu. Mě se nechtělo jet až do prahy, tak jsem šla raději doma :)))
V kolikátým jsi?

Tak to máš opbrovské štěstí, že jsi tak kráásně malýho viděla! My jsme s tou naší potvůrkou byli na 4D 2x, ale ani jednou jsme jí neviděli do obličeje... :( Má obličejík k mojí páteři... Maximálně jsme vždycky viděli jen ouška... :///:
Malá byla otočená na posledním ultrazvuku cca ve 26. týdnu. Podle mě by se mohli mimča ještě několikrát překulit... :) Mají tam ještě dost místečka, ale je to individuální. Někdy se stane, že se z polohy hlavičkou dolu otočí obráceně i těsně před porodem... :00: Takže... je to jen na těch miminkách... :one:
P.S: Tak vidíš... chlapi si tam tu ruku strkají už v bříšku... :s: ;)
Martinka

Nazdárek, tak to gratuluju :///: :///: Tak to bude chlap jak poleno, když si s ním hrál :///: :///:
A jak se ti ráno vstávalo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka