Kelisky...

10.12.2008

Vy teda zkazite vsechnu radost.. sice vim ze to sou stranky otehu a miminkach atak ale kdyz uz se rozjede jedna debata tak se utne to je v haji... neee ze bych to tu nemela rada a rada dokola odpovidam na typy dotazu - co na zoubky, jak poznam hl.zatku. poslicci ci kontrakce? ovu testy a grafy (tomu sice nerozumim ale podporuju holky aspon tak ze drzim palce) hovinka miminka u UM ci po prikrmech a tak... ale ta dizkuze o bydleni byla poucna i zabavna - hlvne bylo super jak MY cesky se rzime toho co neni vyfoceno nami (coz se od profi fotek pozna :s: ) tak je lez :s: (to je s nadsazkou :) jinak sem se kousla do huby a boli me celej ret co stim????

Ahojky Johanko, nejhorší je, že už tam vypukly dohady o tom, kde je to lepší, no a já jako česká nacionalistka jsem to schytala:))) Holt se budu muset smířit s tím, že podle děvčat z USA a UK tu žijeme v pastouškách s hliněnou podlahou a nemáme co do huby (nadsázka, ne aby to bral někdo osobně :00: ).... No a než jsem to stačila vyvrátit, šup a diskuse byla pryč:)

Johanko to bylo o tom luxusním bydlení v NY? Jinak si ret namaž lůjem, ale stejně ti to nepomůže :s: nevím co na to, asi to budeš muset vydržet ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka