Mišánek má 10.měsíců :-))))

10.12.2008

Ahojky :k: :h: :
To to letí :ww: Ještě před rokem jsem byla těhotná a těšila se na Michálečka a ted už ho mám 10. měsíců na světě :h: :h: :h: :h: :h: :h:
Jsem moc štastná, že ho mám, je to šikulka, má 9,25kg, staví se na nožičky a obchází ohrádku :qu: Dokonce sám stojí, ale jen chvilku. Dělá papapa :qu:
Bohužel pořád nemůže mlíko, kvůli alergii,ale doháníme to jiným papáním a to mu moc chutná :ww: Zoubků mám pořád 8 :ww:
Bojím se, že za chvilku to nebude to miminko a bude mi tady lítat velkej chlap :!k: :!k: :!k:
Všechno nej. Mišánkovi od Petrušky 333

Ahojky Silvinko, Michálkovi všechno nejlepší :h: :k: :h: Je to krásný klučina :one: Téda vy už máte 8 zoubků?Tak to my zatím jen 2 :s: Včera jsme byli v poradně a váží 9,46 a měří 75,5. Tak děláme když chceme teda pápá, chodíme za ručky, podél nábytku, dělá paci paci, prosím prosím se zrovna učí :s: a teď dodně křičí :s: a říká nenenene :s:

teda Míša už je velkej, jojo za chvilu ho povedeš do školky, školy..... pak svatba a máš po Míšovi :) Je to hrozný jak ten čas letí. My máme už 7,5 a 8 kilo, je to naše milovaná baculka zlobivá :s:

ahoj Silvi :a: :a: :a: :a: moc vás s Tomáškem zdravíme :a: :k: tééééda Míša už je velký a tolik zubů :jawdrop: :00: to my máme 9 a půl měsíce a máme pořád jendva zoubky dole, a víc nic :n: :n: :n: no snad mršky vylezou, protože má nějakou srajdu a dokonce i teplotku tak se asi tlačí....jinak moc gratulujeme k mini kulatinám, a ať jste pořád tak krásní a rostete pořád tak krásně :k: :h:

Ahoj Silvinko, tý jo, to je neskutečný jakej z něho vyrostl chlapák..... :h: je krásnej, jenom mi na něm chybí to jeho úžasný háro co měl jako malinkej :s: ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka