Jak vám je?

Ahoj holky, jak je? Je vám pořád špatně? Já jsem myslela, že už to bude dobrý, a prd. Dneska mě to teda zase pořádně zmáhá. Navíc mám před závěrečnýma státnicema a musím chodit každý den do práce. Chudák ten malý prďolka, ten si se mou asi užívá. Máte někdo za sebou už screening? Já jdu v pondělí, tak se trošku bojím, jak to dopadne. Když to dobře dopadne, tak jsem si slíbila,že miminkovi něco koupím, ještě jsem nic nekoupila. Co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Mě je furt neskutečně zle. Nemůžu jíst, hned zvracím. Už mi přijde, že to nevydržím. Je to šílený. Nejspíš budeme mít jedináčka. Nebo příště adoptujem černouška. Tohle je fakt mý nejhorší období v životě.

In reply to by Kateřina Valentová

Je to šílený. Já to zatím taky moc neprožívám. I když mimi plánované bylo. Už jednou jsme čekali, a nevyšlo to. A tak jsem se těšila, až budu zas těhu. Ale ono to přijde, až nám začne růst bříško a tak. Zatím se na pohled nic moc neděje. Tak vstřebávej :) četla jsem že studuješ. To půjde, hlavně nevzdávej školu, to by byla škoda. To zmákneš oboje. Moje mamka taky dělávala vejšku s bříškem a dokonce zvládla ještě dodělat rok i když už jsem byla na světě. A to dojížděla. Miminko bude určitě super. I když si to teď taky nedokážu představit. Já a kočárek. :s: Ale to zvládnem. :00:

In reply to by Magdík.H

JJ, to jo. Tak já naštěstí bakaláře končím v lednu (doufám teda) a jestli se dostanu dál, tak jen dobře ale svůj základní cíl jsem si splnila. Ono to jde,ale já jsem přislíbila svou účast také v práci a to hned po porodu. Takže toho budu mít asi haba děj. Zvládnout to musíme :). Hlavně musím začít cvičit, už teď jsem trošku zlenivěla. Zatím jsem ale nenašla v Praze něco co by mi vyhovovalo časově s prací. A kde budeš rodit?

In reply to by Kateřina Valentová

Tak to jo. Tak hodně štestí, ať ti to dobře dopadne. Cvičit jsem chtěla chodit taky, ale dr. mi to nedovolí, jsem na rizikovce :-g( Já budu rodit v Písku, na jaře se tam stěhujem. Zpátky, za našima a budem tam mít byt. A mám tam maminku, takže tu budu určitě taky dost potřebovat. Už teď se hrozím, že se nenaučím starat o to malinký. :00:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Já jsem 11 + 5, myslím teda :n: (nějak mě tohle počítání nejde a navíc ani nebere) . Termín mám 26.6. podle posledního ultrazvuku. Já jsem zvracela tak měsíc, teď to bylo 14 dní dobrý, tak jsem to asi zkřikla a od včera zvracím každý jídlo skoro. Už jsem z toho uplně vyřízená. Doufám, že to bude brzy pryč. Já právě moc neplácám, jen se mi změnily chutě, vždycky jsem byla na maso a nejedla vůbec sladké ani sladké pečivo a teď si jdu třeba koupit koláček. Taky chodím každý den do práce, já jsem měla školu každý čtvrtek celý den, ale před 14 dny jsem ukončila poslední semestr a v lednu mě čekají ty bláznivý státnice (bc.). Na jaře chci zkoušet přijímačky na ing. tak uvidím, jak to všechno s tím pidižvíčkem zvládneme. To ti to řekli už? To jsem teda zvědavá co řeknou mě, paní doktorka obvodní (včera jsem tam byla kvůli EKG) říkala, že bude holčička :\x: , když se mi vrátil atopický ekzém. jsem fakt zvědavá co jsme to vyrobili a co se ze mě :||): vyklube, když už se nám to mimi takhle neplánovaně vstoupilo do života :).

Ahoj, mě začíná být docela dobře.Užívám homeopatika a jde to.Večer tedy chodím spát hodně brzy a jsem unavenější z každé činnosti. :a:

no, já jsem v šestém týdnu a je mi zle neustále, celý den pocity na zvracení, slintání, prsa mě bolí šíleně, cucám kolu po troškách, ale moc se to nelepší, screening mě také čeká a k tomu spoustu jiných vyšetření, protože mám 41 let..ale podvědomě vím, že vše dobře dopadne a na miminko se všichni moc těšíme :h: tak ať nám to tady všem dobře dopadne :cc): peťula

In reply to by Petkasnazilka

Jé tak to je super :), moje mamka taky chtěla miminko, pak si to rozmyslela a teď když jsem těhotná, tak pořád říká jak by taky chtěla, mamce už ale bude 45, takže už žádné mimi nebude. Mě také nic nepomáhalo, vždycky jsem se přemohla, něco snědla a pak to letělo a pořád to trvá a to jsem 11 + 5. Kamarádce bylo špatně až tak do 7 měsíce. Ona pak brala nějaké léky, ale já se nějak nechci ničím cpát. Dokonce mi paní doktorka říkala, že se to nemá přehánět ani s vitamínama v podově tablet, že jsou ty miminka potom moc veliká, že raději ovoce atd.

buď ráda, že můžeš normálně běhat a nemusíš trčet v posteli jako já... špatně mi není, ale věřím, že to je i proto, že jsem v klidu a nemusím vstávat do práce, atd... tripple testy mě čekají příští pátek, tak si držme palce navzájem :-)

In reply to by hushidlo

Tak to jsem, dělám normálně všechno. Teď teda chci přejít z normálního cvičení na nějaké cvičení pro těhu. Pořád po něčem koukám, zatím jsem si teda nic nevybrala. A jak to, že musíš ležet? Nějaké problémy? Palečky určitě držet budu, to už budu mít za sebou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka