Co kupujete svýmu chlapovi k Vánocům?

10.12.2008

Holky poradte, co kupujete těm svým k Vánocům?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,můj manža dostane jen parfem......Domluvili jsme se,že to nebudeme letos nějak hrotit a k vanocům jsme si koupili kočárek :/;x:

Ahojky, tak přítel dostane župan, mikinu a trička, nějakou kosmetiku (toaletku, vodu po holení a takové ty "pánské záležitosti", trénýrky - tenrokrát s vánočním žabákem - fakt vtipné :s: a už ani nevím, co pro nej mám... počkej, musím zavzpomínat. teď už totiž ani nevím, kde všude mám ty dárky před ním schované (a to bydlíme v 2+kk :s:), no dostal už hokejku, s tou nevydržel pod stromeček a nové brusle. A to hlavní... má mě a pipina :one: :one: :one:

já nemám vůbec inspiraci, vidím to na kravatu, a dál... fakt nevím, netuším. nejsou peníze, a nevím, jestli spolu vůbec ještě budeme...

In reply to by bonparka

já to mám složitější - tatínek nás nechal, našla jsem si přítele, ale ten toho má nějak moc v práci a jak se mnou cloumají hormony, tak jsem předrážděná, protivná, a nevím nakolik on to vydýchá, a nakolik já zase vydýchám to, že si neumí udělat jasno v prioritách... taky pro mě byla kdysi práce to první i to poslední...
zatím jsem se rozhodla že na vánoce kašlu na rodinu - cesta z prahy do ostravy, autobusem, mi přijde přespříliš dlouhá (to že jsem nachlazená a v poslední době mě pobolívá břicho je taky důvod, i když možná spíš výmluva - ale bojím se i atmosféry doma, a na další hádky fakt nemám náladu)

In reply to by reina

tak jsem četla tvoje příspěvky a pochopila jsem, že s tím přítelem nejste moc dlouho spolu...to má odvahu se do toho takhle vrhnout, moc takovejch chlapů není...
a myslím, že to nemáš vůbec jednoduchý po tom, co tě opustil nastávající tatínek a je naprosto pochopitelný, že jsi podrážděná, třeba cítíš, že to není tak jak to má být...ale je to jenom můj názor, nemyslím to zle...nevím jaká je tvoje rodina, ale to chceš být s těma hormonama na svátky sama? nebude to ještě horší?

In reply to by bonparka

máma se mě snažila přesvědčit na potrat, v každém telefonátu, co jsme spolu vedly...
babička zakázala říct dědovi, že jsem v jiném stavu, i když nakonec mu to řekli...

opravdu mám z nálady doma strach, poslouchat jak jsem si zpackala život, jak jsem neschopná že si neumím jako těhotná najít práci, atd - plus mi máma svého času řekla, že mé sestře taky děti nehlídala, takže nevidí důvod, proč by s mimi měla pomáhat mně...

myslela jsem že bude mít víc pochopení, sama zůstala sama bez partnera s dítětem... ale toho se od ní nedočkám, a stresů mám dost jinde - hlavně se splátkama, a pak s tou samotou...

raději nějakým způsobem zvládnu vánoce sama doma, je to jenom jeden blbý den, a teoreticky mám víc známých co jsou sami, takže možná dělají nějakou akci ve více lidech... plus za oknem to stejně moc na vánoce nevypadá, ne?

No já původně myslela, že bych mu dala pod stromeček Gabčulku s obrovskou mašlí, ale už začíná pěkně divočit a mrskat sebou, tak by nám ten stromek akorát tak shodila, takže nakonec místo Gabčulíka dostane její album - udělala jsem CEWE fotoknihu - Gábinčiny první tři měsíce, tak si myslím, že to bude pěkný dárek... a asi mu ještě dám i hrnek s její fotkou, nechala jsem to dělat pro babičky a prababičku, takže mi jeden zbude, tak aby měl Gabulku v práci :-)
No a dál bych potřebovala poradit, protože nevím co... ale viděla bych to na nějaký ten díl Zeměplochy, co ještě nemáme a něco, co má rád... třeba kilové balení směsi oříšků a sušeného ovoce jako každý rok ;) a víc už nevím, ale doufám, že mě něco napadne nebo se inspiruju tady... :a: :a: :a:

In reply to by Danielle

dík za tip, ale ten už dostanou od ostatních vnoučat...ale tuhle jsem narazila na Leporelo fotoalbum - má to pevný desky vepředu a poslední a mezi tim se to rozloží jako harmonika, tak jsem myslela, že jim tam dám fotky - a hezky se to převazuje stužkou, když to zavřeš - stálo to asi 50 kč..

In reply to by Danielle

A nejen kalendáře, ale i skleněné těžítko-sněžítko, puzzle, plyšák nebo polštář s fotkou, zástěra, taška nebo větší fotoplátno jako obraz na zeď... těch možností je hrůza... pro každého, nejen pro babičky... :)

manželovi pod stromeček jenom miminko. My letos Vánoce klasický vynecháváme. Žádný úklid, žádný dárky, NIC.

In reply to by jerabina

já bohužel vynechat nemůžu, jedu na svátky k našim (neviděli jsme se 2 měsíce) a pak štědrej den budu slavit doma s rodinou manžela - bydlí s náma v baráku. naštěstí tchýně všechno zařídí, takže nemusím hnout prstem a přijedu k hotovýmu - jinak bych to asi ani nedala...

In reply to by bonparka

ráda, když se za každou cenu něco kupuje... My stavíme, takže za poslední 3 roky nic drahýho nekupujeme. Vždy jen pozornosti.
A s manželem to mám jednoduchý. On pořád něco potřebuje a já si to pamatuju a pak mu to kupuju, když něco slaví. Teď bych taky veděla (on je automechanik a vždycky je to nějaký nářadí...), ale všechny peníze spolklo mimi.
Držím ti palce, ať dobře vybereš!

In reply to by jerabina

já myslím, že to není o tom, aby to bylo drahý...my se letos taky vydali - svatba, stěhování, pak jsem musela na rizikový, takže můj parádní plat míň a do toho stěhování...no a mimi spolklo ten zbytek - teda spíš prokadilo :s: no a v neděli jsem ještě nabourala auto, vyčíslili mi to na 60 000 kč, takže se asi půjdem pást... :a\|:
no neee, nějak bude... hlavně když se máme rádi :a: :a:

zatím mám jen župan, určitě ještě něco na oblečení a kosmetiku, jinak nevím... jo, chtěl koženou bundu ale tu si bude muset vybrat sám... :)

taky jsem původně chtěla kameru,ale půjčili jsme si a uznala, že to bude zbytečný, že nás to moc nenadchlo. Tak mu dávám reprosoustavu a nějakou zimní bundu,asi alpine pro

SilvieS

Dostane kosmetický balíček s oblíbenou toaletní vodou a doplňky a k tomu ještě veselé trenýrky. Letos máme skromné Vánoce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka