chudinka

10.12.2008

Ty jo co s tou holcickou je? to ze ji dopoledne po 5 ti minutovem spanku zvbudila postacka debilnim zpusobem zvoneni tak to chapu (taky sem ji sprdla ze vsichni z posty neumi snad slusne zvonit - se snad o zvonek oprou a cekaj... ) kolem 4 mi usla na rukou a tak sem ji dala do pelisku a po 9 minutach vzhuru s palcem stala v postylce... a ted? zase usla na rukou a polozim ji do postylky, po chvili brekot jdu se kouknou a sedi jak hromadka nestesti v koute postylky a place... tak ji vemu do rukou a v tu ranu tuha..... tak tad zas haja v postylce...

Také nemám ráda když mi někdo malího vzbudí proto když jde spát vypínám zvonek a všichni ať mi vlezou na záda,hlavně že se mrňous pěkně vyspinká. :a: :dance: Bydlím také v paneláku a jednu dobu tu chodili haranti a schválně zvonili na zvonky.Tak jsem si na ně počíhala a vyfotila je pak jsem jim řekla že to dám policajtům a rodičům a je klid. :\x:

Chudinka,nejhorší je,když zaberou a někdo je vzbudí,to bych vraždila :-g( Tak jí nech hajat,hlavně aby ti spinkala v noci :s: :a:

In reply to by koniprd

jojojo to bude - je to vlastne jeji dnesni 1. spanek.. taky sem te postacce malem vlepila facku ... Napisem vedle zvonku :ZVONTE X A KRATCE? V BYTE JE MALE DITE A SPI! a seru na ne pokud pak budou zvonit jak dementi tak se s nima srat nebudu a sjedu je na 3 doby! a basta

In reply to by Johanka a Rozinka

To víš,že jo :one: ale to s tim nápisem u zvonku je dobrý :s: my dneska měli hroznou noc,Natule se budila po hodině,rostou nám horní jedničky :r: ,tak jsem myslela,že bude spát dýl přes den,ale né,zase spala 2x30minut jako vždycky,já se z tý holky picnu :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky