Splněný sen

10.12.2008

:\x: :a: Dnes jsem se dozvěděla předběžné výsledky z odběru plodové vody.Byla jsem neskutečně nervozní,nakonec jsem nevydržela a zavolala tam.Výsledky jsou v pořádku ty zbylé se dozvím do vánoc ale prý se není čeho obávat. A co víc bude me mít vytouženou (a to po několika dlouhých letech,doma máme už dva kluky a u obou jsem doufala v holčičku) :girl: HOLČIČKU ELIŠKU :girl: je to vysněnej SPLNĚNEJ SEN.Už se strašně těšíme a i kluci se nemůžou dočkat.Moc všem přeji těhukám ,snažilkám a maminkám jen a jen dobré zprávy :one: :\x: :one: :\x: :one:

Kliknutím vložíte smajlíky:

moc gratuluji taky čekám holčičku a taky elišku ,ale termín je už 12.12 tak doufám ,že do vánoc to bude ,protože to nevypadá

To máš krásnej vánoční dáreček,že máš potvrzené zdravé miminko a ještě vysněná holčička... :girl: Moc gratuluji :)

to je úžasná zpráva !!! :\x: :\x: :\x: :\x: Moc gratuluju k dobrým výsledkům i k vytoužené holčičce :girl: :qu:

In reply to by vodnanka

Moc děkuji,tušila jsem že to asi holčička bude ale zase mě přepadal strach že když už se ta holčička povede tak nebude vše v pořádku (jako ve smyslu něco za něco).Takže ze mne spadl obrovský šutrák. :a:

já mám po 7-mi letech taky holčičku, teď tříměsíční. Prvního mám chlapečka. Tak se opatruj, přece jen už je nám přes třicet, pa.

no to je supeeer moc gratuluji!!! A tiše závidím, ale samo přeju... Máme doma také dva kluky, manža ještě z předch.manž. dvojčata, také kluky, takže je asi jasné, jaký je můj sen tentokrát... :girl: ...tak ať vše probíhá, jak má... :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka