MAM DVĚ OTÁZEČKY,MŮŽU SICUCNOUT TROŠKU VAJEČNÝHO KOŇAKU?NEVADÍ TO?

10.12.2008

A DRUHEJ,JAK VYPADÁ MLEZIVO?JE TO PRHLEDNY JAK VODA,KDYZ SE ZAČÍNÁ SPOUŠTĚT?DÍKY...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mně i Dr. řekla, že 2 dl vína nevadí, když si ho nedáváš teda každý den. Akorát bych měla strach z domácího, páč by nebyl pasterizovaný a u těch vajec je to riziko. Já teda kupovanej vyloženě nesnáším, cítím z něj vejce a zvedá se mi žaludek. To spíš to víno červené je na krvinky.

I když jsem měla v těhotenství chuť na víno,tak jsem si ho nedala-přišlo mi to hloupý vůči miminku a mlezivo mi teklo od 20tt.

Ahoj,já mám doma v baru flašku vaječňáku a flašku rumovejch pralinek a když mam chuť tak smočim jazyk :s: všude píšou že alkohol nikdy!!!!!ale takovýhle množstní se k mimču ani nedostane.Nepř minulj pátek sem si dopřála svařáček a nemyslim že by se´mi potom narodilo dementní dítě.Jinak to mlezivo-zatím nemám zkušenosti bohu žel

ivka2222

In reply to by lidushka

přesně tak,je to tak jak píšeš,panebože jak si něldo může myslet že dvojka červeného nějak ohrozí mimčo :00: :00: :00: :00: :00: :00: :00: samozřejmně to nesmí být denně ;)

ahoj, malinko asi nevadi, i kdyz ja jsem opatrna a nekoupila bych si ho. Jina vec je, kdyby mi tu stal na stole a mrkal na me.
A asi bacha na domaci, tam je vzdycky hodne rumu nebo zkratka alkoholu, ten je poctivej. :s:

Mlezivo ze zkusenosti nevim - zatim v 31tt jsem po tehle strance v pohode. :dance:

In reply to by roselini

no,já jsme na to m stejně jak ty,máme stejnej termín porodu,takže když jsem ve 30TT a nějakým dni tak už se to počítá a mám počítat jako 31TT?no,my jsme flasku konaku koupili jakoze na vanoce v tescu byllevnej,a ja bych si rada cucla..aspon na spicku jazyka...,a s tim mlezivem,to jsme byla vcera pekne vydesena,jindy se mi bradavky nikdy neloupaly,a asi treba mi v noci trosku mleziva odteklo a polepilo a z toho mozna ty supinky...

In reply to by tehnoikstreeme.go

ahoj, ja to tak pocitam a snad je to tak v poradku - i podle toho, kdyz jdu na kontrolu, tak treba 29tt plus 5 pocita doktorka jako 30tt. a kdyz to vezmes na konci, tak 40tt je vlstne ten posledni tyden (tedy 39tt plus dalsi dny ...). A v skuetensti jsem i rada, ze to cislo je porad vyssi a vysii.

Na prsa mi pomohlo kned ze zacatku tak kolem 3. mesice, kdyz jsem si davala vanu, tak si tam dat ten olejicek do vody. Ono tam staci nalit i kapku olejicku Aviril.. mam pak dobrou kuzi a na prsou ta pokozka pekne zvlacni (ovsem se v tom musim pekne vycvachtat :) )
Ale nepotapet hlavy, na vlasy to dobry neni, tak jestli mas dlouhe, tak do drdolu.

to víš že to nevadí...když to nebude flaška :s:
mlezivo je taková hustá zakalená voda, jakoby sladká, lepí a dělá fleky - ale není bílá, spíš průhledná...poteče ti ještě první dny v porodnici, mlíčko se spustí až později

tak myslím že pokud si opravdu jen trošku cucneš tak to nevadí. Já vypila jednou za 14dnů dvojku červeného,ale vaječňák je silnější tak opravdu jen kapičku.
a to jak to popisuješ tak to bude ono mlezio,mlíčko se ti udělá po porodu :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka