Moje máma je 5.měsíců babička a ještě neviděla malou.

10.12.2008

Ahoj holky nevím zda vás to bude zajímat, ale napsat to sem musím jelikoš mě to dost štve, když vidím druhé babičky jak jsou šťastné, že můžou vozit kočárky atd:S mojí mámou jsme nevycházeli nikdy dobře k vůli tomu jsem odešla z domova v osumnácti a pak jsme se dva roky neviděli mě to nedalo a jela jsem se domů podívat nevím, ale po té době už jsem se tam jako doma necítila.Snažila jsem se vše dát dohromady.Těch pár roků bylo takových, že nezavolala jen, když něco potřebovala.Pak jsem jí oznámila, že bude babičkou, tak mi řekla, že bude bábou.Slíbila, že se přijede podívat, ale pořád nic ani nezavolá a nezeptá se jak se daří malé.Ani do porodnice se nepřišla podívat.Malá je pět měsíců na světě a máma jí ještě neviděla.Teď je sestra těhulka, tak jsem zvědavá jak to bude probíhat u ní.Já jsem si řekla, že se pořád doprošovat nebudu a za ní nepojedu, když o nás nestojí.Moc mě to mrzí, že mám takovou mámu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

v tom sama. Malému jsou tři měsíce a moje máma ho viděla jednou jedinkrát. Bydlí od nás asi 250km a tvrdí, že nemá stále čas a takové kecičky, no myslím, že kdyby chtěla, že na vnouče (dokonce první) by si čas našla. Celý život si moc nerozumíme, ale teď v dospělosti se tolerujeme, vidím ale, že ani vnouče ji nezmění. A táta, ten ho ještě neviděl ani jednou. Otec z přítelovi strany jednou, takže jediného koho má je moje tchýně, teda jeho babička. Je to díky bohu nejlepší tchýně a babička, která vydá za všechny ty tři dohromady.

Můhj táta je alkoholik a od loňskýho prosince je odstěhovaný a dělá nám jen šílený zle,tak se s ním nestýkám a říká, že nemá dcera takže ani vnuka.Chápu tě taky na mě občas přijde splím a je mi to všechno líto

tohle prostě nechápu,proč se tak chovají,jsme jejich děti a máme jejich vnoučátka. Já tohle neznám,moje mamka je suprová ale zato tchýně :00:
Ale mám kamaráda a ten má 5tiletého kluka jeho máma,toho klučíka babička,ho viděla snad 4krát. A pokaždé když se vidí tak se Lukáš ptá,kdo to je,no a dostane odpověd,tvoje babička. Fakt to nechápu,ale nebud smutná kočko i když to asi bolí,ale určitě máš kolem sebe spoustu lidí kteří vás mají radi. A mámě to jednoho dne dojde,jen aby nebylo pozdě a malá o ní ještě stála. Držím palce at to dopadne dobře a máma dostane rozum. :a: :a:

Vyprdni se na ni.Když nechce ať nechá být.Raduj se z toho,že máš zdravé a krásné mimi!Hold někdy jsou lidi takoví jájové,že zapomínají i na své nejbližší

ahoj žanet, jsem na tom hooodně podobně. taky jsem odešla z domova v 18 a od tý doby s mojí mámou žádný valný vztah nemáme. dokonce na mojí svatbě mě pomlouvala před ostatníma a pak brečela, že se stěhuju daleko. jo - bydlíme asi 500 km od ní, ale kdykoliv za mnou může přijet, máme tu volný patro s vlastní koupelnou - a myslíš že přijede? nepřijede...rovnou mi to řekla, ať teda nečekám, že by za náma přijela, to radši jede někam na dovču (to jako fakt). žije s novým mužem, kterej je fajn, ale v ničem se jí nepostaví i když ví, že mám pravdu já. no a můj pravej táta? pchaaa....poslala jsem mu fotku malýho, aby věděl, že je děda a reakce žádná...ani slovo...takže mi nakonec zbývá jenom ta tchýně :spid:

jen u nás to je trošku jiný...manželovi rodiče i mojí by serádi postarali o malího,všude se s ním chlubí(je to jejich první vnuk,jinak mají samé holky)Sebíka viděli jen jednou...není to tím,že by neměli zájem,ale bydlíme od nich 400km,takže jsme jeli domů jen jednou,malýmu jsou 2měsíce..ted jedem domů na svátky,tak si malýoh užijou se vším všudy...a mamka si aspoň odpočine :)

z toho si nic nedělej.
moje máma ví, že mě chlap nechal, ale řekla mi, že když nehlídala děti mojí ségře, tak je nebude hlídat ani mně. je pravda že taky byla sama na dvě děti sama, ale tím pádem by měla vědět, jak je to těžké, a ne mě posílat do háje už teď, kdy jsem těhotná. no jo, ale já jsem nešla na potrat, že. kdybych šla, mohlo to být vše vyřešené.
vždycky jsem jezdila na vánoce za rodičema domů. ale letos už jsem rozhodnutá že nepojedu. ani nemám nějak vánoční náladu...
bydlím v praze, rodiče jsou v ostravě, ani jednou tady za mnou nebyli - teda pokud se nepočítá že na dovolenou odlítali z prahy, takže museli jet přes prahu.
na ty vánoce fakt kašlu, jsem už podruhé za tuto zimu nachlazená, teď se mi to sklepalo jenom na hnisavou rýmu, ale i tak se mi nechce strávit x hodin v autobuse, kde může být pokažené topení, může být cokoliv na silnici, atd, plus pokud kousek ode mě bude sedět někdo s chřipkou, tak ji automaticky mám, a vzhledem k tomu že se můžu léčit jenom homeopatikama a paralenem, tak to moc nevidím... navíc si tam nedokážu představit tu "přátelskou" atmosféru.
a už vůbec nepočítám že bych tam jela s miminkem - sbalit miliony věcí pro sebe i pro mimi, a jet busem či vlakem - jedno dražší než druhé - fakt nemám zájem. už dopředu říkám že ne. nebudou hlídat? nechtějí hlídat? tak to nemám zapotřebí.

a perlička na závěr: když se babičce řeklo, že jsem těhotná, tak hlavně se to nesmělo říct dědovi (dobře, že jsem těhotná a bez práce) - aby neměl starosti... tak nevím jak mu chtěli vysvětlit pak moje narůstající břicho a později prcka vedle mě... pak mu to teda někdo řekl, s tím těhotenstvím, ale fakt na tohle nemám nervy.

ahojky Anetko ja mam podobny problem.Nasi teda malou nekolikrat videli,ale ze by chvili hlidali nebo ji vzali v kocarku ven,abych si trochu odpocinula,neco si zaridila nebo jen doma treba v klidu uvarila,to bohuzel ne.Male je mesic,byli u nas asi dvakrat tak na pul hodinky.Taky mi moc nevolaji a kdyz zavolaji jeste mi vyctou,ze se neozvu.Ale to ze doma litam jak hadr na holi a ze rozhodne nemam cas se vykecavat to uz je nezajima.Minule mi mamka rekla,ze pokud chci stihat vic veci at si koupim babyvak a hotovo.Misto co by se treba nabidla,ze prijede pohlidat.uz deset dni mam chyceny prudusky a nikoho to nezajima.Normalne to prechazim,protoze proste lezet jen tak nemuzu.pritelovi rodice zase od nas bydli 300 km,takze od nich pomoc taky nulova.Takze nezoufej nejsi v tom sama

Ahojka. Moc dobře Ti rozumím. Já to mám dost podobné, jenže s tátou. Naši se rozvedli, když jsem byla těhu. Lucince jsou už tři roky a táta ji viděl dvakrát náhodně na chodníku, a to celkem tak 3 minuty. Vůbec nemá zájem se s námi stýkat a to bydlíme 200m od sebe. Je to smutné, ale já jsem se s tím už smířila. Trvalo mi to dost dlouho a moc mě to trápilo, ale pak jsem to vzala z druhé strany, že to je jeho škoda a prohra, ne naše. Teď už o nějaký kontakt ani nestojím. Třeba se to u Vás ještě obrátí a babička dostane rozum ;) . Každopádně Vám přeju hodně štěstíčka a zdravíčka :a: :a:

To je mi moc líto :k: ...bohužel rodinu a příbuzné si nevybíráme :n: :( . Je to ale smutné, že ani o malu zájem nemá....
Buď silná a statečná, malá hlavně potřebuje silnou maminku a ne babičku, která o ni nejeví sebemenší zájem :k: :h:

In reply to by kettynka

:a: v tomhle tom máš pravdu, ale člověka to zamrzí.také si říkám, když jsem neměla tolik lásky nebudu to řece brát mojí malé princezně.Snažím se, aby neměla stejný život jako já.Anetka je můj andílek a za nic na světě bych jí nedala až na druhé místo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka